Bestie 1222

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Bestie 1222

Post autor: szafa@poznan »

Na turniej poznański - 2 hero, 3 special 0 rare LUB 2 special 1 rare.

Ostatnio straszliwa inwazja krasi (6 na 20 armi to krasie ostatnio było) więc rozpa leciutko pod krasie robiona - potencjalnie 4 herdy z ld8 w ambuszu :D

Wargor undivided, h.armour,dwurak, tarcza, trabka ambusza (+1 ld ambuszersi)

5 warhounds
5 warhounds
5 warhounds

Herd 5/12 FCG
Herd 5/11 FCG
Herd 5/11 FCG
Herd 5/5 champion
15 bestigors, FCG

3 minotaurs, GW, undivided
3 minotaurs, GW, undivided
5 Centigors, sheld, muzyk

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ja z tym mam grac ?? Jak ty to wcisnales na te pkty :shock: Strasznie duzo Ciebie - a myslalem , ze to ja mam wygieta rozpe na te pkty ;) Btw. Szafa krasie nie takie straszne na te zasady maszyn bedzie mniej niz zwykle 8)

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

Post autor: bigees »

przede wszystkim - klimatycznie ;)

jak na krasie sie szykujesz, to moze pomysl o jakichs furiach/screamerach??

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

2 DD ?

nie wiem jakie sa zasady...ale 2ch elektrykow cie odsyla do piachu w tempie blyskawicznym... masz duzo ambusha wiec gracz skavenski musi sie wykazac no powiedzmy IQ 80 zeby to wsiamac..

HE na full magii i duzej liczbie missili/chariotow cie jada tez bez wazeliny... orki na magii to samo :)

duzo modeli, ale moim zdaniem nie o to tu chodzi...

ale wiadomo ze dobry gracz tym zagrac pewnie potrafi 8) wiec powodzenia !!

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

furi/skrimerów nie chce, wole centigory - klimat musi być ;)

KRasi bedzie od nasrania więc na nie trzeba lekko sie nastawić, skavenów raczej nie bardzo, helfów tak samo, innej magi się nie boję (chyba tylko orasy beda magiczne).

A kluczowa jest nie liczba modeli, tylko oddziałów - 4 śmieciuchy, 3 mobilne "prawie-jak-klocki", jeden zwykłyklocek z herosem, silny faścik i dwa lekkie młoty w postaci minosów - imho starczy :P

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

szafa@poznan pisze:skavenów raczej nie bardzo, helfów tak samo, innej magi się nie boję (chyba tylko orasy beda magiczne).
to fajnie tam u was.. u nas szczegolnie tego drugiego to od zajebania... (4-5 graczy regularnie grajcych na turach conajmniej...)

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

U nas tylko ja HE grywam,ale tym razem ide WE,więc nie ma się czego obawiać z ich strony,a w tej rospisce faktycznie 7+k3 PD narobiłyby gnoju.
U nas od zajebania za to jest krasnoludów

ODPOWIEDZ