Nie komentuje zazwyczaj malowania,bo nie jestem w tym jakimś guru,ale tym razem nie moge się opszeć.
Kolorystyka straszliwie mi się podoba.Drewno cudownie zrobione, wyglada tak jak powinno nie przesadziłeś z rozjaśnieniami i dlatego wygląda jak żywe.Co do oczu to weś mnie oświeć jak uzyskałeś taki efekt.Figurka zapiera dech w piersiach:) Troche tylko nie pasuje mi cieniowanie duszków,IMO jest troche za słabe,mozniejsze kontrasty mógłbyś dać.
Osobiście dałeś mi dużą dawke weny do malowania i mam nadzieje,że w niedługim czsie będe mógł osiągnać ten sam poziom co Ty.No i chyba ostatecznie przekonałeś mnie do WE.
świetnie zrobiona kora!! Powiedz to był wash nowymi cytadelkami, czy cieniowałeś w tradycyjny sposób? Jeżeli tak to szacuneczek, bo to musiało zająć z miesiąc!
Malowanie super, drewno wygląda bardzo realistycznie, tylko w oczy rzucil mi sie jeden niedporacowany element. Czaszka, ktora nejlepiej widac na 2 zdjeciu. Taka zbyt brązowa....
Cóż, na pewno się go da odebrać od gościa który wygrał aukcję z nim postawioną wieki temu, tylko po prostu trzeba mu wytłumaczyć że konieczne są poprawki
Brawo dla meeda czyli kolejnego nekromanty tematowego