Modelarskie pytanie krótkobrodego
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Modelarskie pytanie krótkobrodego
Jak widac w temacie mam jeden modelarski problem - skąd wziąć płaszcze dla krasnoludzkich wojowników? Ma ktos pomysł? Niesety za słaby jestem w lepieniu GSem więc wolałbym jakies gotowe bitsy - płaszcze chciałbym futrzaste (lub częściowo futrzaste) - zastanawiam się nad tymi od chaos warriorów... myslicie, że by pasowały?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie

Płaszcze dla wojow sa, ale jako integralna czesc figurki w boxach thundów i warriorów 7ed. Na pudelko przypada 4 takie tułowie. Ale zapewne o tym wiesz 
Jesli chodzi o futrzaki, to gdzies widzialem na allegro 6ed beczułki z takim ustrojstwem na barkach
. Niezly efekt.

Jesli chodzi o futrzaki, to gdzies widzialem na allegro 6ed beczułki z takim ustrojstwem na barkach

Tak - ale raz, że jest za malo - dwa wogole mi nie podchodzą te pelerynki, ledwo je widać zresztą...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4

Lepienie pelerynek z zielonego/szarego (ProCreate
) jest dość proste, jeśli pokaże Ci to zaawansowany rzeźbiarz i wykonasz około 10-20 samodzielnych pokracznych konwersji. Kolejne będą już świetne 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl