Slot Rar co obok czołgu
Moderator: #helion#
Slot Rar co obok czołgu
Witam proszę o rade co polecacie wystawić obok Steam Tanka na gry 2k+
pomijam maszyny i 2 staem tanka bo szukam czegoś fantasy jakiegoś wtretu nieludzkiego do mojej armii ludzi
Dziś testowałem ogry Golgfaga z pojedynku z cokami + noble średnio wyszli i to oni szarżowali AS5+ słaby s4 ich kładzie,,słaby WS....gdyby mieli great weapony przyjąłbym ich z otwartą japą...
gigant t5 słabe raczej ubity ze strzelania zanim dojdzie(mogę się mylić)
co innego można wstawic jako 2 rar szukam czegoś co przype4oli szybko się rusza ( od 12 " marsz ) ma dobrego AS bądz duża siłę i T.....
ironguty? meaneterzy?
coś innego co wystawiacie jeśli już gracie na posiłkach z dow....
pomijam maszyny i 2 staem tanka bo szukam czegoś fantasy jakiegoś wtretu nieludzkiego do mojej armii ludzi
Dziś testowałem ogry Golgfaga z pojedynku z cokami + noble średnio wyszli i to oni szarżowali AS5+ słaby s4 ich kładzie,,słaby WS....gdyby mieli great weapony przyjąłbym ich z otwartą japą...
gigant t5 słabe raczej ubity ze strzelania zanim dojdzie(mogę się mylić)
co innego można wstawic jako 2 rar szukam czegoś co przype4oli szybko się rusza ( od 12 " marsz ) ma dobrego AS bądz duża siłę i T.....
ironguty? meaneterzy?
coś innego co wystawiacie jeśli już gracie na posiłkach z dow....

Ironguts ale bez CG
a może Birdmen of Catrazza (czy jakoś tak)
:):) ?
a może Birdmen of Catrazza (czy jakoś tak)

Powiadasz bez fcg a ja często obserwuje ze odbicie następuje właśnie na skutek braku sztandaru bądź muzyka...nie masz podobnych doświadczeń?? z czemnpion aja najbardziej można zrezygnować ..
birdmeni bez polotu zero przygrzania w hth a tego mi brakuje ..są super do zagonienia wroga czy maszyn
birdmeni bez polotu zero przygrzania w hth a tego mi brakuje ..są super do zagonienia wroga czy maszyn

Golgfagi nie są złe, jeśli szukasz dużo ataków, niestety na mocniejsze cele czy lepiej opancerzone nie sprawdzają się za bardzo.
Mimo wszystko polecałbym tobie chyba Giganta. W offensie dobry, w deffensie dobry. Biega, skacze i w ogóle jest pocieszny
Ironguty też dobre, ale boli trochę mały WS. Bez championa, muzyk raczej zawsze, sztandar to jak kto woli.
Maneaterzy zabierają 2 sloty rare, więc nie da się i czołgu wstawić.
Golgfagi nie są złe, jeśli szukasz dużo ataków, niestety na mocniejsze cele czy lepiej opancerzone nie sprawdzają się za bardzo.
Mimo wszystko polecałbym tobie chyba Giganta. W offensie dobry, w deffensie dobry. Biega, skacze i w ogóle jest pocieszny

To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Jeszcze Voland`s Venators - taki zakon z czempionem, który ma statystyki jak heros imperium
Z wolniejszych to może Norsmeni GW i frenzy daje radę. Oczywiście to piechota, ale tania.
Gigant jest fajny, zwłaszcza na VC, których dziś jest nieco. Przyłożyć jeszcze potrafią harflingi ze swojego Hot Pota. Tanie i przydatne.

Gigant jest fajny, zwłaszcza na VC, których dziś jest nieco. Przyłożyć jeszcze potrafią harflingi ze swojego Hot Pota. Tanie i przydatne.
Ogry - biegają z Great Weapon i o ile dobrze pamiętam Heavy Armour??
Zajrzyj do podręcznika Ogrów, tam bardzo wiele jednostek może być wynajmowane jako najemnicy.
Zajrzyj do podręcznika Ogrów, tam bardzo wiele jednostek może być wynajmowane jako najemnicy.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ściagasz sobie pliki do Dogs of War a tam jest napisane kto może ich nająć.
Giguś powiadacie break na stałe 10 to jest siła... terror... ataki specjalne niezłe, tylko zastanawia mnie jego przeżywalność od ostrzału tacy kusznicy DE 2x10 zapewne rozprują go jak worek z ziemniakami..chociaż mają wtedy dylemat balisty mają pruć w steama czy w giga bo na samą kusze nie ma co liczyć....
Do testu wyznaczam zatem gigusia i ironguty
ogrami Golgfaga fajnie się grało ale...dużo ataków fakt niezbity ale tylko siła 4 Golgfag 5
w tej cenie a nawet taniej wybieram zdecydowanie 12 ataków z siłą 6 irongutów na marginesie ogry z dow posiadają zasadę bull charge?? jeśli tak to są moim faworytem, później dziadek giant(jeśli już to stary imperialny wzór)
Do testu wyznaczam zatem gigusia i ironguty
ogrami Golgfaga fajnie się grało ale...dużo ataków fakt niezbity ale tylko siła 4 Golgfag 5
w tej cenie a nawet taniej wybieram zdecydowanie 12 ataków z siłą 6 irongutów na marginesie ogry z dow posiadają zasadę bull charge?? jeśli tak to są moim faworytem, później dziadek giant(jeśli już to stary imperialny wzór)

Takie ironguty mogą nieźle namieszać w szeregach vc wpadając od boku ws 3 starczy na undedy....może być smacznie

Ktoś z Was grał gutami w imperium???(tanie bo box 4-ech 90 zł bardzo ciekawe bronie...coraz bardziej oni mnie przekonują)

90zł? E tam....poszukaj na Ebay-u bo są tanie (sam ostatnio 8 kupiłem za 25 funtów plus przesyłka z 4 funciaki to było na zł jakieś w zaokrągleniu 135 zł)
heh ja nie gram na czołgu
i zawsze na 2k wystawiam hellblastera i gryfion legion (szybkie z dobrym kopem i glorious charge) lub Ironów (dużo ataków, dość szybcy, duża siła ale ja daje ich z sztandarem)
p.s. dof ironom da się dać war bannera?

p.s. dof ironom da się dać war bannera?
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related