Po pewnym czasie, gdy już stoczyłem parę bitew przyszedł ten czas kiedy przekroczyłem barierę 2000 punktów. Oto mój pomysł na armię:
Sacred host of quetzl
Slaan
+2 generacja
+BSB
+war banner
+The divine plaque of protection
+Cupped hands of old ones
610pts
Saurus scar veteran
+light armor, sacred spawing of quetzl i sotek, aura of quetzl, shield, charm of jaguar warrior, great wepon
178pts.
Skink priest
+quetzl
+2X dispel scroll
120pts.
Core:
5x10xskinki
+javeliny i tarcze
+brave
+quetzl
350pts.
10xskinki
+blowpipe
+brave
+scout
+quetzl
80pts.
Special:
20xsaurus warrior
+quetzl
+tlazcotl
+FCG
324pts.
4xkroxigor
232pts.
rare:
3 salki 195pts
Total:2089
I co wy na to???
Jaszczury quetzla
Moderator: Ziemko
Jaszczury quetzla
Ostatnio zmieniony 27 paź 2008, o 22:45 przez Byqu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden champion jak masz slanna jest bardzo okej
Zauwaz ze wszyscy zapominaja gdzie on jest i maja go w dupie, a dzieki niemu szarzujesz chocby smoka z boku/tylu - challenge i utrzymujesz w miare spokojnie na ld około 6 z re rollem (slann). Kolesie takie miny fajne czasem robia ze szok. Potem zaczyna sie sprawdzanie czy na pewno mam go w rozpie i przypomina sobie ze faktycznie mowilem ze fioletowe maja championa A jak Ci nie szkoda skinkow to drugi oddzial na bok/tyl zeby +4 mialy i ustaly juz prawie totalnie bez ryzyka.
Zauwaz ze wszyscy zapominaja gdzie on jest i maja go w dupie, a dzieki niemu szarzujesz chocby smoka z boku/tylu - challenge i utrzymujesz w miare spokojnie na ld około 6 z re rollem (slann). Kolesie takie miny fajne czasem robia ze szok. Potem zaczyna sie sprawdzanie czy na pewno mam go w rozpie i przypomina sobie ze faktycznie mowilem ze fioletowe maja championa A jak Ci nie szkoda skinkow to drugi oddzial na bok/tyl zeby +4 mialy i ustaly juz prawie totalnie bez ryzyka.