LILITH-troche wytchnienia od młotka:)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wszystko fajnie poza wewnętrzną stroną płaszcza.
No i bardzo by się przydała tutaj jakaś cięciwa do łuku
No i bardzo by się przydała tutaj jakaś cięciwa do łuku
KOSA!
duzo fajnych efektow... podoba mi sie i to nawet bardzo
duzo fajnych efektow... podoba mi sie i to nawet bardzo
- Kedziorson
- Masakrator
spoko spoko, Przemek dajesz rade:D
a mnie sie srednio podoba tzn plaszczyk bardzo fajny gdyby ne wewnetrzna stona ten niebieski .........jezeli to mialo byc od niebieskiego do bialego to za szybko to uczyniles przejscie
Fajnie wyszedl metalik na luku ,na zbroi juz nie tak dobrze No i jakis taki dziwny kolor tej skory .
Fajnie wyszedl metalik na luku ,na zbroi juz nie tak dobrze No i jakis taki dziwny kolor tej skory .
-
- Wałkarz
heh... ja tam sie zgadzam z Drwalem..
trzeba by dorobić cięciwe.... żeby wyjaśnic sprawe... bo niektórzy nawet nie widzą ,że to łuk jest
a raczej taka broń jaką w grze Sacred mroczne Elfy miały
malowanie super ... oprócz środka płasza
pozdro
trzeba by dorobić cięciwe.... żeby wyjaśnic sprawe... bo niektórzy nawet nie widzą ,że to łuk jest
a raczej taka broń jaką w grze Sacred mroczne Elfy miały
malowanie super ... oprócz środka płasza
pozdro
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
a tu taki display basik pod Panienke i w przyszlosci jej swite:
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nie pasuje ta krew na śniegu
Nie wygląda tak źle... przesadzasz mnie bardziej intryguje co będzie na tej największej podstawce na displayRoman Lord of the Druchii pisze:nie pasuje ta krew na śniegu
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Na duzej bedzie na pewno Carniven , na sredniej pewnie Serpah , na malych pewnie schreddery ( choc podstawka do harrierow tez pasuje ale tych nie ma jeszcze w sprzedazy) Podoba mi sie Lilith , fajny ubrzudzony plaszcz Ci na niej wyzszedl , tylko te niebieskie pasy wewnatrz plaszcza troche psuja jego efekt... Reszta bardzo fajnie... Displey hmmm powiem tak "basxxxowy" ( dla tych ktorzy nie wiedza to znaczy jak zwykle zajebisty;)