return z magiem HE
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
return z magiem HE
Hey chłopcy
Dawno mnie tutaj nie było, ale wróciłem i chciałbym zaprezentować Wam moją "rozruchową" pracę, malowaną na eBay (muszę warsztat odświeżyć, bo ledwo tego figsa pomalowałem). Zdjęć lepszych nie umiem zrobić, ale mam nadzieje, że przynajmniej nic nie ukrywają
pozdro
Dawno mnie tutaj nie było, ale wróciłem i chciałbym zaprezentować Wam moją "rozruchową" pracę, malowaną na eBay (muszę warsztat odświeżyć, bo ledwo tego figsa pomalowałem). Zdjęć lepszych nie umiem zrobić, ale mam nadzieje, że przynajmniej nic nie ukrywają
pozdro
ogolnie ladny, ale jakosc freehandów troche niska.
chyba sie spieszyles malujac tego figsa.
chyba sie spieszyles malujac tego figsa.
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
freehandy to jedne z pierwszych rzeczy na figsie zaraz po płaszczu, które robiłem... te z tyłu moze poprawię faktycznie
Trochę brakuje silniejszych cieni, np na włosach albo kartach książki, te białe szaty z przodu myślę też chętnie by zobaczyły trochę cieniowania
Poza tym to rispekt, fajny i dość oryginalny model Ci wyszedł
Poza tym to rispekt, fajny i dość oryginalny model Ci wyszedł
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
On czyta książkę drugą stroną? Czy może przegląda okładkę? ;p
Mnie się nie podoba Kolorystyka okej ale przejścia miejscami strasznie "chamskie" .Freehandy osłabiają wygląd miniatury . Już chyba lepiej byłoby ładnie wycieniować i zostawić "pusty" płaszczyk .
Czystość pracy strasznie kuleje (luknij na łączenie płaszczyka i niebieskiej sukieneczki ) .Wyżej przy zielonej wstążce jakaś brązowa plama o co chodzi Żeby nie było ,że tylko ganie to podoba mi się twarz (kolor i cieniowanie bardzo fajne )
Edit:
Teraz jak patrze to strasznie płasko ten figs wygląda ... Brakuje większych kontrastów (patrz włosy czy różowy płaszczyk) .
Czystość pracy strasznie kuleje (luknij na łączenie płaszczyka i niebieskiej sukieneczki ) .Wyżej przy zielonej wstążce jakaś brązowa plama o co chodzi Żeby nie było ,że tylko ganie to podoba mi się twarz (kolor i cieniowanie bardzo fajne )
Edit:
Teraz jak patrze to strasznie płasko ten figs wygląda ... Brakuje większych kontrastów (patrz włosy czy różowy płaszczyk) .
Ostatnio zmieniony 2 lis 2008, o 17:36 przez szczurek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Jak po długiej przerwie to nawet, nawet. Widziełem kilka Twoich prac na o wiele wyższym poziomie, tak więc mam nadzieję, że po tym rozruchu walniesz coś naprawdę extra.
Pzdr.
Pzdr.
- Chuck Norris
freehand tylny trochę poprawiony już
warto też zwrócić uwagę na rozmiar, zbliżenie na zdjęciu, bo jest ono bardzo niekorzystne-w rzeczywistosci tak to nie wygląda (każde pociągnięcie pędzla) nie chciałem jakoś kamuflowac niedociągnięć o których wiem i tak....
dzięki za komentarze
pozdro
warto też zwrócić uwagę na rozmiar, zbliżenie na zdjęciu, bo jest ono bardzo niekorzystne-w rzeczywistosci tak to nie wygląda (każde pociągnięcie pędzla) nie chciałem jakoś kamuflowac niedociągnięć o których wiem i tak....
dzięki za komentarze
pozdro
Wsumie racja nikt nie zwrocil uwagi na rozdzielczoasc, a to duzo robi w mniejszej model napewno wyglada duzolepiej Roman jak mozesz daj zdjecie takie jak sie daje na ebuya^^ A co do figsy to w sumie co reszta freehandy kuleja no i kolorystyka ale to kwestia gustu
Dla mnie idealne połączenie dobrze zrobionych starannie elementów i ibejowych tricków. Twarz super, jak każda twoja. Wszystko cukierkowe, kolorowe, hajelfowe i amerykanowe. Jakiś grubasek w okularach, z przetłuszczonymi włoskami na pewno będzie miał radochę trzymając go w swoich zapoconych łapkach. Szacun za powrót, może do grania też kieyś wrócisz...