Tak to one te dlugo oczekiwane kroxy
Moderator: Ziemko
Tak to one te dlugo oczekiwane kroxy
Tak to one Fotki robil Szafa na ostatnim turnieju w Poznaniu - sa one robione z fleszem i przeswietlone , ale mimo wszystko wklejam je tu , zebyscie lookneli jak wygladaja , jak dostane aparat z naprawy to zrobie im i reszcie mojej nowo przemalowywanej armii foty...
No Ziemko nieźle nieźle... 3,5 / 10
Rzymek sie droczy , na gg co innego gadal Kolory ogolnie sa oczojebne , ale nie az tak - zobacz jaki mocny flesz od aparatu poszedl...
Zdecydowanie za mało krwi. Rat ogr przerąbany na pół, a tam tyle krwi z kota Nie ma jej ani na glebie, ani na broniach kroxów. Trochę to robi nienaturalne wrażenie. Ja oprócz tego co napisałem, to jeszcze bym dodał na ogrze rany, z których leje sie posoka no i z mordy to samo. Ale cały oddział jest super. Takie scenki rządzą
Pozdr!
Ps. Lufa tego działka wygląda na zatkaną Namaluj tam czarne kółeczko
Pozdr!
Ps. Lufa tego działka wygląda na zatkaną Namaluj tam czarne kółeczko
Ten trej jest stary od starych kroxow nowy bedzie ladny
Kolata odnosnie krwi to na fotach nie widac , ale z obu czesci rat ogra scieka krew i to w sporych ilosciach - moglbym rzeczywiscie dla urzeczywistnienia wiecej jej pododawac - jednak boje sie , ze skopalbym te figsy - fajne wykonanie zaschnietej krwi jest trudne...
Kolata odnosnie krwi to na fotach nie widac , ale z obu czesci rat ogra scieka krew i to w sporych ilosciach - moglbym rzeczywiscie dla urzeczywistnienia wiecej jej pododawac - jednak boje sie , ze skopalbym te figsy - fajne wykonanie zaschnietej krwi jest trudne...
Doczekałem się mi się bardzo podobaja ;] a przypadkiem 4-tego kroxa nie było :>?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Nie , ale takich bedzie jeszcze conajmniej 6 - nie dokladnie takich , ale zwiazanych z rat ogrami i poganiaczami
Odnosnie podstawek to ciagle sie wacham dopoki mam modeli do mojej armii pomalowanych okolo 8 czy nie zmienic wszystkim na podstawki microartowe...
malowanie i pomysl oczywiście super... jednak uważam, że podstawki sa raczej slabe. Wygladaja jak kamienie w wikolu... tyle, że są zielone... no i nie zaprzeczalnie...postawa dwóch kroxigorów pod kontem 30 stopni mówi mi jedno... zaraz kroksy nie wywala...a z tego, co powtarza moja pani dr z rzeźby... to jest to bląd w kompozycji... proponuje dla kroxigora środkowego
odłamainie glowy rat ogra tak jak by mial pękniecie szyi... ale nie całkowite ... zeby mimo wszystko glowa tworzyla całość z tułowiem... dla kroxigora z prawej poprostu kamyczek pod stopą
odłamainie glowy rat ogra tak jak by mial pękniecie szyi... ale nie całkowite ... zeby mimo wszystko glowa tworzyla całość z tułowiem... dla kroxigora z prawej poprostu kamyczek pod stopą