p.s jeśli jest gdzies podobny temat to prosze moda o wywalanie tego... sprawdzałem lakonicznie - nie znalazłem. Założyłem nowy.
Ciekawość każe mi być naciągaczem:Barbarossa pisze:Jeśli chcecie wprowadzać jakieś ograniczenia dla Demonów i VC (co jest chyba zgodne z oczekiwaniami większości graczy w Polsce) to poczekajcie z ogłoszeniem regulaminu na balancing patcha. Jest już prawie gotowy i klnę się na mą rudą brodę, że za tydzień ujrzy światło dzienne, a jest naprawdę fajny.
Właśnie czekam na to z niecierpliwie bo jakieś ograniczenia VC i Demonów być muszą, a ciężko wymyślić coś konstruktywnego w tym temacie samemu.Barbarossa pisze:Jeśli chcecie wprowadzać jakieś ograniczenia dla Demonów i VC (co jest chyba zgodne z oczekiwaniami większości graczy w Polsce) to poczekajcie z ogłoszeniem regulaminu na balancing patcha. Jest już prawie gotowy i klnę się na mą rudą brodę, że za tydzień ujrzy światło dzienne, a jest naprawdę fajny.
Zalezy oczywiscie jakie ograniczenia. Na KIK ASS DoCh i VC byly zbanowane + klika innych ograniczen. Przyszlo 50 graczy. Obcinanie wampirow i demonow wychodzi, jak widac, raczej na zdrowie.Dalmar pisze:Sztucznie ograniczenia jak CS są z czapy, bo mogą wpłaywać na frekwencję, c jest bardzo ryzykowne dla organizatorów -
Shakin' Dudi pisze:A Darka chyba zabrakło![]()
Ja tam jestem za zbanowaniem demonow i vc :p , ale na masterze to pewnie nie przejdzie :p ...cs jeźdzców hardkoru jest idealny!
Błażej nic nie stoi na przeszkodzie żeby namówić któregoś z organizatorów Mastera - choćby i kolegów z Łodzi bądz Kohortę, żeby zrobili Mastera dla wszystkich armii oprócz VC i DL. Organizowałem wiele Masterów, ale może się mylę w tej kwestii - zresztą zawsze najlepiej coś sprawdzić w praktyce.bless pisze:
Chcialem tylko zwrocic uwage na fakt, ze oslabienia najgorszych armii niekoniecznie musi sie negatywnie odbic na frekwencji, czym straszy Darek.
KIK ASS był lokalem, w Warszawie gdzie graczy dużo, a samych lokali i tak na lekarstwo, bo nie ma ich komu robić, więc porównanie do dwudniowej imprezy w innym mieście jest.....mało trafione.bless pisze:Na KIK ASS DoCh i VC byly zbanowane + klika innych ograniczen. Przyszlo 50 graczy. Obcinanie wampirow i demonow wychodzi, jak widac, raczej na zdrowie.