Witam wszystkich, pomyślałem, że moge tu zadać pytania bo to forum o naszym hobby czyta sporo osób, więc może ktoś będzie w stanie mi pomóc .
A zatem: Jestem obecnie studentem I roku matematyki na UMCS w lublinie. Chciałbym się przenieść w przyszłym roku do Krakowa na matematyke na UJ. Czy ktoś wie jak się takie przeniesienie może odbywać i jakie są warunki? I może ktoś studiuje matme na UJ i może wie jak się ten wspaniały przedmiot tam studiuje? Pozdrawiam.
Studia, uczelnie - rozterki
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
procedura jest prosta..
najpierw dowiadujesz się na UJ co trzeba spelnic by moc sie przeniesc.. panie w sekretariacie na pewno Ci to wytłumacza lepiej niz ktokolwiek z forum .
a potem zalatwiasz cala sprawe u siebie na uczelni .. i tu tez sekretariat to najlepsze źrodlo informacji.
pozdrawiam
najpierw dowiadujesz się na UJ co trzeba spelnic by moc sie przeniesc.. panie w sekretariacie na pewno Ci to wytłumacza lepiej niz ktokolwiek z forum .
a potem zalatwiasz cala sprawe u siebie na uczelni .. i tu tez sekretariat to najlepsze źrodlo informacji.
pozdrawiam
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
Joł men dawaj na UJ bo tam jest najlepsza uczelnia w Polsce wg gazety Rzeczpospolita najlepiej zmień jeszcze kierunek bo matematyka nie jest perspektywistyczna patrząc w pszeszłość
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
Nie spamuję tylko wyrażam swoje zdanie od tego jest forum nie?