Jak się nazywa pojazd nowego prezydenta USA?Barakowóz!!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
Jak się nazywa pojazd nowego prezydenta USA?Barakowóz!!!
Falaaa rasistowskich ataków i szum zwolenników w Polsce,a co myślą o nim użytkownicy BP?
A ja słyszałem, że ma Polskie korzenie ... podobno jego pradziadek zjadł Polskiego misjonarza.
Wiem, że mało śmieszne, ale pasuje do sytuacji
Wiem, że mało śmieszne, ale pasuje do sytuacji
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Czepiacie się, po prostu jest i tyle, Biały Dom już nigdy nie będzie taki biały jak dawniej...
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
no włąśnie ciągle słychać o rasizmie a 94 procent murzynów i latynosów głosowało na Obamę to nie jest rasizm?jakoś nie chce mi sie wierzyć że chodziło im tylko o program polityczny
Ja mam Obame w znajomych na nk!
EDIT: I nawet mam z nim zdjęcie!
EDIT: I nawet mam z nim zdjęcie!
Dla mnie, to Obama nie jest czarny tylko czerwony. Ten program który przedstawia prowadzi Amerykę w stronę socjalizmu. Mam nadzieje, że po czterech latach lewackich rządów Amerykanie otworzą oczy.
Manfred, rozjebałeś mnie .Manfred pisze: o a, może nie barakowóz tylko Nygawaggen
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
O ten vis ci chodzi?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pistolet_Vis_wz._35
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pistolet_Vis_wz._35