Ogame
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ogame
Przez wielu znienawidzona,przez wielu uwielbiona
Co by nie mówić to najpopularniejsza gra online.Kradnie nam strasznie duzo wolnego czasu i powoduje skracanie czasu snu do ~2h na dobe
Znam kilka osob od battla które grają na ogame.Słyszałem że wśród nas są nieźli wymiatacze.Kto gra,na którym uni?
Ja uni 50.Regularnie top 600-sojusz WS top 20.
Co by nie mówić to najpopularniejsza gra online.Kradnie nam strasznie duzo wolnego czasu i powoduje skracanie czasu snu do ~2h na dobe
Znam kilka osob od battla które grają na ogame.Słyszałem że wśród nas są nieźli wymiatacze.Kto gra,na którym uni?
Ja uni 50.Regularnie top 600-sojusz WS top 20.
ja gralem ale zbyt duzo czasu nie mialem wiec ktos mi zrobil wjazd i ......... nie chcialo mi sie juz od poczatku .......
JA gram na uni 45
Ale nie gram jakoś super..
Poprostu raz dziennie, czasem jak nie mam czasu to raz na kilka dni wejde z cośwybuduje
Jestem na 4493 z 9501 miejscu
Wcześniej troche częściej wchodziłem i lepiej mi w tym szło ale mi się troche znudziło
Ale nie gram jakoś super..
Poprostu raz dziennie, czasem jak nie mam czasu to raz na kilka dni wejde z cośwybuduje
Jestem na 4493 z 9501 miejscu
Wcześniej troche częściej wchodziłem i lepiej mi w tym szło ale mi się troche znudziło
- Kedziorson
- Masakrator
25 uni
ponad 50k...zapraszam do sojuszu:D <78miejsce>:D
pozdro ogame:D
- Kedziorson
- Masakrator
25 uni
ja bylem na 6 uni w top 10 przez kilka tygodni... znaczy sie do PGA bo nie mialem jak floty zasejwowac... juz daaaaaawno nie gram... za duzo czasu zzeralo... ale gierka wyjebana byla
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
a moim zdaniem ogame niszczy zycie, o czym sam sie przekonalem na wlasnej skorze..
gralem na U9, U16, U27, U30, U34 - poza U9 zawsze bylem top100 ..w kilku wypadkach top30-40
obecnie otrzymalem konto na U46 i wchodze tam co 3-4 dni.. by zrobic LM-ow troche i wyslac na zaprzyjazniony sojusz w celu stworzenia nowego ksiezyca
oGame uwazam za gre latwa, wrecz schematyczna, czasem nawet nudna (ile mozna zlomowac :/).. jedyna trunosc to takie zaplanowanie dnia/tygodnia i FS-ow by wszystko gralo.
pozdrawiam i odradzam kazdemu granie w Ogame
gralem na U9, U16, U27, U30, U34 - poza U9 zawsze bylem top100 ..w kilku wypadkach top30-40
obecnie otrzymalem konto na U46 i wchodze tam co 3-4 dni.. by zrobic LM-ow troche i wyslac na zaprzyjazniony sojusz w celu stworzenia nowego ksiezyca
oGame uwazam za gre latwa, wrecz schematyczna, czasem nawet nudna (ile mozna zlomowac :/).. jedyna trunosc to takie zaplanowanie dnia/tygodnia i FS-ow by wszystko gralo.
pozdrawiam i odradzam kazdemu granie w Ogame
nie to co WFB
w ogame nie da się wygrać, po kilku miechach się nudzi
i ta potrzeba ciągłej czujności
doszedłem na jednym uni do 3 miejsca i puściłem konto na allegro
w ogame nie da się wygrać, po kilku miechach się nudzi
i ta potrzeba ciągłej czujności
doszedłem na jednym uni do 3 miejsca i puściłem konto na allegro
28 UNI, top 400... gram od ponad roku i mi sie nie nudzi - kwestia gustu
Uni 24 , top 300 ...OG ssie ale ile radochy czasami się zdarza to już inna rzecz. Mi czasu tyle nie zrzera. Mam spory bunkierek, nie poluje ( chyba że z sojuszu coś na gotowca juz będzie ), moje logowanie ogranicza się do wysyłania surówki na matke i ładowanie w eko, a w statach się pne .... luz blus
w ogame gra sie dla ludzi po drugiej stornie
poznalem tam swoja dziewczyne. poznalem zajebistych ludzi. naprawde zajebistych.
fakt ze z panna juz nie jestem, ale ona pokazala mi "inne zycie", za co jej bardzo dziekuje. a to wszystko dzieki ogame wlasnie.
poznalem tam swoja dziewczyne. poznalem zajebistych ludzi. naprawde zajebistych.
fakt ze z panna juz nie jestem, ale ona pokazala mi "inne zycie", za co jej bardzo dziekuje. a to wszystko dzieki ogame wlasnie.
to mogl byc kazdy nawet ja
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Przed wojskiem u14 jak oddawałem konto to byłem na 43 pozycji i miałem na koncie 5 zniszczonych księzyów... u25 top 200 sojusz był w top 50 i był to eZNAK ... hmm ciekawe czy jeszcze istniej .. nie pamiętam dokładnie pozycji ale to tez było przed wojskiem ... potem jeszcze po namówieniu ludzi którzy mnie wciągneli w ten naług u36 na samym poczatku istnienia tego uni sojusz Waaagh sojusz miał 14 członków i był na 20 którjs pozycji ale bardzo agresywna gra i brak snu odciagnoł nas od grania opuściliśmy sojusz zostawiając go paru nowopoznanym osoba ... i tu zakończyła się moja przygoda z ogame bo ojczyzna wzywała
Teraz uni 48 zacząłem juz po tym jak uni działało juz 4 tygodnie a juz jestem w top 500 i pne sie w góre ...
Teraz uni 48 zacząłem juz po tym jak uni działało juz 4 tygodnie a juz jestem w top 500 i pne sie w góre ...