Warhammer upadł !!!!!!!!!!!!! już nieżyje :/
-
- Mudżahedin
Warhammer upadł !!!!!!!!!!!!! już nieżyje :/
Co tu dużo pisać dzięki panom z GW 7ed naszego kochanego battla zabiła ta gre :/ trzeba wymyslaj jakieś BP na chu...... takie rzeczy czy 5 ed albo 6 ed musiała coś takiego mieć? każdy miał armybook i dało sie grac bez żadnych udziwnień. Niestety system moze zaniedługo upaść tak samo jak Confrontation niestety R.I.P .U mnie w mieście duża ilość graczy przeżuca sie na Warmachines/hordy a ci co zostali wierni WFB graja tylko na fanowych armiach orkasy bestyjki Tomb kingi żadnych Demonów DE czy VC i jakos to leci (chociaż tyle)
Widać jesień i syndrom S.A.D daje o sobie znać 
Na szczęście jest coraz większa konkurencja na rynku, jest wiele ciekawych systemów, nie ma co marudzić. Akurat ja się cieszę że polacy sobie dają dobrze radę z niekompetencją GW.BP+R to imho duży krok do przodu.
GW już tak mnie przyzwyczaiło do dawania dupy że bym się nie zdziwił gdyby wydało armię mikołajów i reniferów 6 grudnia
.

Na szczęście jest coraz większa konkurencja na rynku, jest wiele ciekawych systemów, nie ma co marudzić. Akurat ja się cieszę że polacy sobie dają dobrze radę z niekompetencją GW.BP+R to imho duży krok do przodu.
GW już tak mnie przyzwyczaiło do dawania dupy że bym się nie zdziwił gdyby wydało armię mikołajów i reniferów 6 grudnia

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
warhammer umarł?
niech ktoś rzuci raise dead czy invokację i będzie po problemie...
niech ktoś rzuci raise dead czy invokację i będzie po problemie...
Ja nie rozumiem tego placzu ze sie obicna armie. Nie wiem jak Ghost_Master1 grales na 5 ed ale przeciez wszyscy grali ze przedmioty na lordzie moga miec 100pts czego w booku nie bylo ;> Przedmioty magiczne pozabraniane byly. Ludzie placza "taki book GW mi zrobilo a ja nie moge wystawic jednostek z niego" ale jakos o special characterow to sie nikt nie pluje, ze nie mozna wystawic, przeciez to jest jawny zamach na army booka
heh
"Stary świat" umiera, już można powiedzieć ze żyjemy w "nowym świecie", miejsce na fluff istnieje w kawałkach podrecznika który z dnia na dzien ma inne tory.
Zabiły go pieniądze już dawno.
Natomiast VC i Demony to inna sprawa, to GW spartoliło te booki i chyba nie dlatego że miały sie figurki posprzedawać (choć to w przypadku demonów mogło byc i zamierzone), IMO dzieje sie tak dlatego ze tfu-rcy -GW nie tworzą dla samej pasji "Tworzenia" ale dla kasy.
Lecz dość pieprzenia tego co wiadome
DE sa jak inne armie.
Wywal invert ward, hydre, i czarna gwardie beda jak w starej wersji.
Jesli to wywalać to ja poprosze zmieniać inne booki, które sa na tym samym poziomie. Jak pisze JAnkiel -
Empire wywalcie tanki i działom D6ran, a co tam kawalerie w corach też
WE driady w special i drewienko bez s&s
itd itp
"Stary świat" umiera, już można powiedzieć ze żyjemy w "nowym świecie", miejsce na fluff istnieje w kawałkach podrecznika który z dnia na dzien ma inne tory.
Zabiły go pieniądze już dawno.
Natomiast VC i Demony to inna sprawa, to GW spartoliło te booki i chyba nie dlatego że miały sie figurki posprzedawać (choć to w przypadku demonów mogło byc i zamierzone), IMO dzieje sie tak dlatego ze tfu-rcy -GW nie tworzą dla samej pasji "Tworzenia" ale dla kasy.
Lecz dość pieprzenia tego co wiadome
DE sa jak inne armie.
Wywal invert ward, hydre, i czarna gwardie beda jak w starej wersji.
Jesli to wywalać to ja poprosze zmieniać inne booki, które sa na tym samym poziomie. Jak pisze JAnkiel -
Empire wywalcie tanki i działom D6ran, a co tam kawalerie w corach też
WE driady w special i drewienko bez s&s
itd itp

Ostatnio zmieniony 28 lis 2008, o 11:24 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.
http://demonwinner.free.fr/germany/2006 ... rie=13#2ndAAAAAAAAA!!!! We all gone die
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
wywalcie wszystko
niech nie będzie niczego.
niech nie będzie niczego.
- Corvus Albus
- Kretozord
don't be EMO :<

Ja mógłbym powiedzieć to samo, ze coś mi koledzy uciekają do większych miast i mi się klub rozpada, a tych którzy są to chociaż skilla mają, to jednak ja jako doświadczony gracz...
Ale mogę wam powiedzieć że chyba PGA jako ostatni master na jakim byłem zwiększył liczbę graczy...
Ale mogę wam powiedzieć że chyba PGA jako ostatni master na jakim byłem zwiększył liczbę graczy...