Offtop Akumy na temat opinii o batlu

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Akuma
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Akuma »

Są powszechie uznawane za najgorsze zasady turniejowe na świecie.
Powszechnie znaczy w Polsce ... Powszechnie wedle raportu o stanie finansów GW Europa stanowi rynek mniejszy niż UK i USA więc powszechnie wiadomo że stwierdzenie o powszechności stanowi potwierdzenie powszechnego stereotypu polaka chwalącego swoją zagrodę niezależnie od tego ile na niej wisi krowiego łajna.

Powszechnie pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Moczul
Mudżahedin

Post autor: Moczul »

Akuma pisze:
Są powszechie uznawane za najgorsze zasady turniejowe na świecie.
Powszechnie znaczy w Polsce ... Powszechnie wedle raportu o stanie finansów GW Europa stanowi rynek mniejszy niż UK i USA więc powszechnie wiadomo że stwierdzenie o powszechności stanowi potwierdzenie powszechnego stereotypu polaka chwalącego swoją zagrodę niezależnie od tego ile na niej wisi krowiego łajna.

Powszechnie pozdrawiam.
A co ten bełkot ma wspólnego z tym wątkiem?
Czemu namiętnie wypowiadasz się w tematach związanych z życiem turniejowym?

Akuma

Tyle co wiatrak ze śmigłem ...

Prostowałem wypowiedź Jedy Knighta - żeby op nie odniósł wrażenie że przez "powszechnie" rozumie on powszechnie na świecie.

Następnym razem wątpliwości na PW - nie śmiećmy - moderatorzy też ludzie po co mają sprzątać...

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Akuma pisze:Tyle co wiatrak ze śmigłem ...

Prostowałem wypowiedź Jedy Knighta - żeby op nie odniósł wrażenie że przez "powszechnie" rozumie on powszechnie na świecie.

Następnym razem wątpliwości na PW - nie śmiećmy - moderatorzy też ludzie po co mają sprzątać...

Tobie Akuma, to lepiej banany prostować, niż moje wypowiedzi na forum Kwestii Zasad w ogólności, a kwestii powszechności złej opinii o zasadach turniejów GW w szczególności.
Ja się stosuję do twoich sugestii o czytaniu Twoich postów i nie odpisywaniu na nie – miło byłoby, gdybyś tę samą zasadę do moich wypowiedzi stosował, a nie tłumaczył mi jak należy rozumieć słowo „powszechnie” i co miałem na myśli.
Nie jestem tu żadnym modem, a Jankielową cierpliwością w stosunku do Ciebie nie dysponuję - więc radzę byśmy omijali się jak śmierdzące jajka, bo bany będą tylko kwestią czasu.
Ad rem.
Nie wprowadzaj OP w błąd.
Udowodnić ci, że jest tak jak piszę – to 10 stron cytatów, których nie zamierzam zbierać.
OP zdaje się, że „Limited” na który w Polsce grano do tej pory, jest czymś co stworzyło GW.
System GW – „co fabryka dała” ze spec herosami włącznie – jest traktowany niechętnie również w krajach w których GW ma coś do powiedzenia w sprawie formatów turniejów (UK i US).
Cały temat, nie tylko powyższa wymiana poglądów – nadaje się do śmieci.
Ale to już nie mój problem.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Moczul
Mudżahedin

A Ty jakie masz prawo do prostowania wypowiedzi JJ'a ?? Jesteś jego rzecznikiem czy jak?? Jedy Knight może mieć pewne przesłanki do wygłaszania powyższych sądów. Zachęcam do lektury wątków dotyczących ETC na odpowiednich forach...

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

idz pan w kosmos panie akuma, na turniejach nie bywasz, wiec od gownianych go nie wyzywaj jak za przeproszeniem gówno o tym wiesz. Chyba ze celowo nie podpisujesz sie nickiem z ligi, ze wstyd czy z innego powodu, nie mi to oceniać.

Na ETC amerkańce i brytole tez graja na nasz dobry, polski limited i jakoś sie nie burza.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Akuma

A Ty jakie masz prawo do prostowania wypowiedzi JJ'a
Mam prawo do wygłaszania swoich opinii bo do tego służy forum. Jeśli to było niejasne to "prostowanie wypowiedzi" zostało przeze mnie użyte w charakterze ironii.
Udowodnić ci, że jest tak jak piszę – to 10 stron cytatów, których nie zamierzam zbierać.
Z forum miłośników ETC czy jakiegoś innego ?
System GW – „co fabryka dała” ze spec herosami włącznie – jest traktowany niechętnie również w krajach w których GW ma coś do powiedzenia w sprawie formatów turniejów (UK i US).
Fakt - dlatego też u w USA i w UK zostały stworzone podobne inicjatywy do naszego BP + R tylko że jeszcze nic o nich nie wiadomo bo testuje je Barbarossa i tajny komitet ocalenia światowego wfb
Jankielową cierpliwością w stosunku do Ciebie nie dysponuję
Jankiel zna mój stosunek do battla więc ciężko żeby się denerwował tym co pisze :lol2:
idz pan w kosmos panie akuma, na turniejach nie bywasz, wiec od gownianych go nie wyzywaj jak za przeproszeniem gówno o tym wiesz.
Rozumiem że to szacowny moderator wydzielił ten temat z poprzedniego wątku :) ?
Na ETC amerkańce i brytole tez graja na nasz dobry, polski limited i jakoś sie nie burza.
"Amerykańce i Brytole" hmmm czy mnie się wydaje czy ETC to turniej drużynowy i nie wygrywa go pojedyncza osoba tylko konkretna drużyna - reprezentacja np kraju - Skoro tak to chyba raczej zupełnie inny deseń niż GT gdzie liczą się tylko czyste umiejętności konkretnego gracza ( oraz to czy gra demonami :) )

Awatar użytkownika
mdłości
Chuck Norris

Post autor: mdłości »

Człowieku, ale Ty jesteś upierdliwy. Weź się zajmij czymś pożytecznym.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

tylko że jeszcze nic o nich nie wiadomo bo testuje je Barbarossa i tajny komitet ocalenia światowego wfb
zdefiniuj jeszcze nic nie wiadomo... bo chyba inaczej rozumiemy to stwierdzenie a nawet nie zawiera lacinskich wstawek...
Rozumiem że to szacowny moderator wydzielił ten temat z poprzedniego wątku Smile ?
wydzielilem ja... wszelakie zazalenia kieruj do administracji...

poza tym skonczcie ten temat. kontynuacja go tu moze sie skonczyc nie tylko ostrzezeniem ale i czasowym banem wiec raczej nie warto :)

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

Fakt - dlatego też u w USA i w UK zostały stworzone podobne inicjatywy do naszego BP + R tylko że jeszcze nic o nich nie wiadomo bo testuje je Barbarossa i tajny komitet ocalenia światowego wfb
Przepraszam, oświec w takim razie nas, prostych prostaczków, bo ja dla odmiany zachodnich forów nie śledze:

Na jakie zasady gra sie w europie / USA?
idz pan w kosmos panie akuma, na turniejach nie bywasz, wiec od gownianych go nie wyzywaj jak za przeproszeniem gówno o tym wiesz.
Rozumiem że to szacowny moderator wydzielił ten temat z poprzedniego wątku :) ?
Szacowny owszem, moderator również, ale nie ja :D

Moze jakis komentarz do merytoryki i zarzutu o nieznajomośc realiów turniejowych, zamiast orbitowania w około tematu? Wprost zarzuciłem Ci niewiedzę i niekompetencje w temacie który poruszasz, i co, i nic? Dowcip sie stepił?
"Amerykańce i Brytole" hmmm czy mnie się wydaje czy ETC to turniej drużynowy i nie wygrywa go pojedyncza osoba tylko konkretna drużyna - reprezentacja np kraju - Skoro tak to chyba raczej zupełnie inny deseń niż GT gdzie liczą się tylko czyste umiejętności konkretnego gracza ( oraz to czy gra demonami :) )
[/quote]

A co ma wziernik do robaka? Pojedyncze czy parowe, reprezentacja UK gra co rok, USA grało na pewno raz, czy wiecej to nie pomnę, ale jakoś grali i nie protestowali na niedopuszczenie specjali.

Mniej demagogi i propagandy, więcej merytoryki, to naprawde jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
Moczul
Mudżahedin

@ Akuma Jak ktoś Ci powie, że jesteś koniem zignoruj go, jeśli ktoś jeszcze tak powie , przemyśl to, jeśli usłyszysz to po raz trzeci załóż chomonto i idź orać pole...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jankiel zna mój stosunek do battla więc ciężko żeby się denerwował tym co pisze
Nie znam. Mogę jedynie przypuszczać, że to już ostatni obszar, na którym możesz próbować się realizować.
poza tym skonczcie ten temat. kontynuacja go tu moze sie skonczyc nie tylko ostrzezeniem ale i czasowym banem wiec raczej nie warto
No way. Od początku założeniem tego forum było to, że każdy ma prawo pisać wszystko, dopóki nie narusza regulaminu. Każdy ma tu prawo na pisanie dowolnych głupot.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Pomimo tego, Jankiel, kolega Akuma dostał miękkiego bana na ochłonięcie i zastanowienie się nad istotą merytorycznej dyskusji.

Teoretycznie standardowego tygodniowego, ale sprawia wrażenie bystrego gościa i myślę że koło środy-czwartku możemy już poluzować.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

ale panowie jak się powszechnie mówi: de gustibus est non disputandum więc kolega Akuma mógł mieć swoje poglądy na temat Battla :) a w zasadzie zasad w nim obowiązujących :) nie rozumiem tylko skoro nie chce się bawić naszymi zabawkami to niech się bawi swoimi :) przyznam że z radością obserwowałem rozwijającą się dyskusję :D więc tym bardziej z żałuje iż dostał bana :) i przyznam że wolność słowa została w znaczący sposób ukrócona przez administrację :P

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

zbanowałeś Akumę? :cry:

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

grahnar pisze:ale panowie jak się powszechnie mówi: de gustibus est non disputandum więc kolega Akuma mógł mieć swoje poglądy na temat Battla :) a w zasadzie zasad w nim obowiązujących :) nie rozumiem tylko skoro nie chce się bawić naszymi zabawkami to niech się bawi swoimi :) przyznam że z radością obserwowałem rozwijającą się dyskusję :D więc tym bardziej z żałuje iż dostał bana :) i przyznam że wolność słowa została w znaczący sposób ukrócona przez administrację :P
Spokojnie, wróci i będzie kreował się na męczennika :)

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Jankiel pisze: No way. Od początku założeniem tego forum było to, że każdy ma prawo pisać wszystko, dopóki nie narusza regulaminu. Każdy ma tu prawo na pisanie dowolnych głupot.

No f. way.
Do pisania głupot wystarczą ściany toalet, nie potrzeba do tego Kwestii Zasad. .
Choć miło byłoby założyć „Ruch Wyzwolenia Akumy” i wznosić hasła „Akuma walczy” – wystarczy do tego celu pod-forum Plot i Młotów.
Adam W. Adamem W. – a wolność spamowania i prowokowania ma swoje granice. Są nimi PiM. Tam można pisać o masońskich, tajnych i nieistniejących lożach ustalających ogólnoświatowe AR, o miłośnikach ETC i innych Barbarossach.
Można też tam bezlitośnie prostować wszystkim poglądy.
Nie wyobrażam sobie by komuś to przeszkadzało – gdyż zachowana zostaje wolność innych użytkowników for specjalistycznych – wolność do nie czytania tego spamu..

Ktoś pisze:
Mam prawo do wygłaszania swoich opinii bo do tego służy forum.

Nie.
Forum służy do porozumiewania się.
Agora nie jest miejscem spełniania natręctw.
Choć ze wstydem przyznam, że Kwestia Zasad czasem takie miejsce przypomina.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Post autor: krecik_77 »

Akumę cechuje najwyraźniej potrzeba bycia zauważonym.
To tak jak ja ( wegetarianin od 14 lat ) zarejestrowałbym się na forum wędkarzy i zaczął im wrzucać od debili, że ryby męczą. Tak samo pasują jego posty w kwestii zasad czy na scenie turniejowej...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Akuma pisze: Mam prawo do wygłaszania swoich opinii
jak powiedział George Carlin:
ja też mam prawo do własnej opinii i moja opinia jest taka, że Ty nie masz prawa do swojej opinii wiec sp... ;)

[joke]
Obrazek

MKG
Mudżahedin

Post autor: MKG »

Afeira! \:D/

WALCZ AKUMA :-# , WALCZ!

ODPOWIEDZ