Emperor Champion & Rune Guardian WiP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Emperor Champion & Rune Guardian WiP
Jeden z najładniejszych wzorów GW, autorstwa Juan Diaza, ponownie trafił w moje ręce. A że akurat w tym czasie byłem bardzo zaoferowany twórczością J.R. Nielsena, postanowiłem pójść jego tropem. Tak też EC malowany z użyciem inków - fioletu i chestnuta. Zasadniczo miała to być praca ćwiczeniowa nad metalikami. Ale nadal sporo pracy przede mną :/
A że bardzo lubię eksperymentować, postanowiłem spróbować pójść dalej w tzw. "nadawaniu atmosfery" figurce. Chwyciłem za model konfrontacyjny (wilczki są śliczne ) i postanowiłem mu nadać zimny, śnieżny klimat. Póki co ani śniegu na podstawce ani zimnej stali ostrz nie ma, ale próbuje to uchwycić też na innych elementach.
Już wiem, że skóra mi się nie podoba, ale poprawię to na następnym modelu.
Po kliknięciu obrazka pojawi się powiększenie.
Jakby ktoś pytał:
maluje farbami Citadel, pędzlami Mag-Pol 00 oraz Winsor&Newton University 000.
Komentarze mile widziane. Pozdrawiam!
Szary
A że bardzo lubię eksperymentować, postanowiłem spróbować pójść dalej w tzw. "nadawaniu atmosfery" figurce. Chwyciłem za model konfrontacyjny (wilczki są śliczne ) i postanowiłem mu nadać zimny, śnieżny klimat. Póki co ani śniegu na podstawce ani zimnej stali ostrz nie ma, ale próbuje to uchwycić też na innych elementach.
Już wiem, że skóra mi się nie podoba, ale poprawię to na następnym modelu.
Po kliknięciu obrazka pojawi się powiększenie.
Jakby ktoś pytał:
maluje farbami Citadel, pędzlami Mag-Pol 00 oraz Winsor&Newton University 000.
Komentarze mile widziane. Pozdrawiam!
Szary
Na wilczku masz niektóre elementy nieziemskie a niektóre calkiem pospolite. Czy to nie jest aby WIP ?
Czempion wygląda dobrze, masz może jakieś zbiliżenie ? Bo nie za dużo widać w kwestii dokładności.
Czempion wygląda dobrze, masz może jakieś zbiliżenie ? Bo nie za dużo widać w kwestii dokładności.
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
Owszem, to jest WIP. Myślałem, że to łatwo zauważyć po niepomalowanych elementach. Chyba, że masz na myśli tą niedopracowaną skórę? Albo coś innego ?Troyan pisze:Na wilczku masz niektóre elementy nieziemskie a niektóre calkiem pospolite. Czy to nie jest aby WIP ?
TUTAJ - specjalnie dla Ciebie w drodze rewanżu wrzuciłem nieobrobione zdjęcie dużej rozdzielczości. Można teraz wyłapać więcej niż gołym okiemTroyan pisze:Czempion wygląda dobrze, masz może jakieś zbiliżenie ? Bo nie za dużo widać w kwestii dokładności.
Nie, nie jestem przewrazliwiony Ale fakt, zwykle wrzucam podpis na fotce WIP.Troyan pisze:Nie badź taki przewrażliwiony Szary. Moim zdaniem teraz dobrze widać gołym okiem
Jaki rewanż ? Nie kumam...
A co do "rewanżu" - ostatnio to ja z ciekawości chciałem podejrzeć twój sztandar bretoński
- Chaoschild
- Chuck Norris
Szary nie bede sie duzo rozpisywac - Champion jest swietny i koniec kropa.
Wilk jak narazie wyglada porzadnie, ma nadzieje ze fajnie odpicujesz podstawke.
Co do Twoich metalikow - to widze ze koncu sie za nie zabrales jak nalezy. (czyzby moje narzekania wlasnie na ten element Twojego malowania poskutkowaly )
Pzdr!!
Wilk jak narazie wyglada porzadnie, ma nadzieje ze fajnie odpicujesz podstawke.
Co do Twoich metalikow - to widze ze koncu sie za nie zabrales jak nalezy. (czyzby moje narzekania wlasnie na ten element Twojego malowania poskutkowaly )
Pzdr!!
Ha! Pewnie, błędy popełnia jednostka, ale sukces ma wielu ojców
Coś jeszcze byś sobie życzył bym poprawił A tak na serio, to trenuje przed czymś "wielkim" Dzięki za komentarz!
Coś jeszcze byś sobie życzył bym poprawił A tak na serio, to trenuje przed czymś "wielkim" Dzięki za komentarz!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bardzo dobre figsy. ta waza, którą wilczek trzyma w ręce jest prześliczna
Coz powiedziec "szary" standard Empek jest swietny zadnych uwag do niego nie mam... Wilk jest bardzo przyzwoity , ale mimo wszystko uwazam , ze powinienes nad ta skora jeszcze popracowac... Tak jak Roman zauwazyl ta waza jest genialna !!! Co za kolorow uzyles przy jej malowania i jaka technika ?