Pytania Początkującego
Moderator: Bania
Pytania Początkującego
Ej panowie , moglibyście mi powiedzieć na jakim serwerze najlepiej grać ?? Tzn. ---> Na święta kupuje sobie Age of Reckoning , mam małe doświadczenie z grami MMORPG , jaka jest atmosferka , ludzie ?? zdarzają się debile którzy przeszkadzają w rozgrywce itp ?? Co zmienia nowy patch , jak wygląda tworzenie postaci ?? tzn. możesz być na początku np. Black Guardem. Masę pytań zadałem ale jeżeli moglibyście to prosiłbym o odpowiedź , tematu dla jednej osoby zakładać nie będę , nie chce wam robić burdelu na forum. A tak pozatym ---> Czy BG to dobra klasa , bo zamierzam z kolegą biegać po serwerze , on weźmie Sorke a ja coś do HtH.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
na takim, na ktorym jest sporo ludzi, ale nie jest przepelniony. a najlepiej tam, gdzie graja ludzie, z ktorymi chcesz pograc.ZiMny pisze:Ej panowie , moglibyście mi powiedzieć na jakim serwerze najlepiej grać ??
atmosferka jest warhammerowaZiMny pisze:Tzn. ---> Na święta kupuje sobie Age of Reckoning , mam małe doświadczenie z grami MMORPG , jaka jest atmosferka , ludzie ??
a ludzie? jak w zyciu...
niestety tak - jak wszedzie...ZiMny pisze:zdarzają się debile którzy przeszkadzają w rozgrywce itp ??
http://www.war-europe.com/?error=7x11#/ ... 11&lang=enZiMny pisze:Co zmienia nowy patch ,
moznaZiMny pisze:jak wygląda tworzenie postaci ?? tzn. możesz być na początku np. Black Guardem.
nie ma klas dobrych i zlych. BG to tank i jesli kreci Cie granie taka klasa, to OK.ZiMny pisze:Czy BG to dobra klasa , bo zamierzam z kolegą biegać po serwerze , on weźmie Sorke a ja coś do HtH.
na stronie poczytasz sobie o wszystkich klasach. polecam tez stronke http://www.wardb.com/
"I fart in your general direction"
Co masz na myśli że to Tank ?? Jest mocno opancerzony czy ma dużego powera w HtH. Mi ogólnie chodzi o to aby mieć kogoś mocnego w CC do ochrony Czarki , żeby potrafił przykopać White Lionowi jakiemuś Jaka klasa będzie najlepsza do WW ?? nie musi być koniecznie Dark Elfem.BG to tank
PS. Dzięki za poprzednią wyczerpującą odpowiedź , ajm pryszyjejtet
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Po co Ci na 14 skoro masz 12?
A na poważnie to sam miałem problem żeby na takim lvl biegac z płaszczem. Problem się rozwiązał gdy wszedłem do gildii. Poprosiłem kogoś i dostałem. Mozesz też kupić na aukcj (w Altdorfie).
A na poważnie to sam miałem problem żeby na takim lvl biegac z płaszczem. Problem się rozwiązał gdy wszedłem do gildii. Poprosiłem kogoś i dostałem. Mozesz też kupić na aukcj (w Altdorfie).
mam 14 tylko jeszcze mi nie zaktualizowało . Widziałem po prostu że już niektórzy biegają z płaszczami więc pomyślałem że gdzieś można kupić. A aukcji jest jeden od 11 lvlu ale kosztuje 150g :p. No nic, jeszcze jakiś czas pobiegam sobie bez lansowania się płaszczem ;]
złamałem się.
chcę kupić WARa.
i teraz mam kilka pytań.
po pierwsze, czy trzeba kupić wersję pudełkową, czy da się ściągnąć klienta z sieci i kupić kartę prepejd?
i druga sprawa: jak wygląda sprawa tych kart? czy bardziej opłaca się kupić normalnie sklepowo, czy przez pejpal bezpośrednio u angoli?
Idź pan do sklepu i kup jak człowiek pudełko za te kilkadziesiąt złotych. Pamiętaj że na samym kluczu nie pograsz, musisz jeszcze kupić abonament. Kupując pudełko dostajesz właśnie klucz i 30 dni abonamentu. Chce Ci się kombinować i ryzykować dla zaoszczędzenia 20zł? Nie wiadomo jak od strony licencji wygląda kwestia odsprzedawania klucza.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny