Gracze w UK - Long Live the Queen;)
Gracze w UK - Long Live the Queen;)
Witam:) Zastanawialo mnie jedno, skoro tak duzo naszego kochanego spoleczenstwa wyemigrowalo do UK to napewno jacys milosnicy fani czy gracze tez znalezli sie w tej grupie;) Skoro tak to najwyzsza pora wymienic sie uwagami czy spiknac na jakas bitewke w battla czy 40-stke! W moim miescie (Bridgend - South Wales, pol godzinki od Cardiff)niestety z pojedynkow miedzy rodakami nie ma za duzego wyboru bo jedynymi armiami dysponujemy ja (WoC i IG) i moj kumpel (T) wiec pozostaje nap.... sie z Walijczykami... . A jak jest u was???
His name was Death and Hell follow with Him
@darkcain
Na stale mieszkasz w Walii? Pytam, bo prawdopodobnie w sierpniu sie przeprowadzam do Cardiff TO Bedziemy mogli grac
Na stale mieszkasz w Walii? Pytam, bo prawdopodobnie w sierpniu sie przeprowadzam do Cardiff TO Bedziemy mogli grac
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- Heffe vel Mikołaj
- Wałkarz
- Kontakt:
Aro, pare lat temu siedziałem w Coventry.
gdzie grywasz? w sklepie, czy może w klubach też?
gdzie grywasz? w sklepie, czy może w klubach też?
nuda.
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)