Eastern Europe Grand Tournament 2009
Eastern Europe Grand Tournament 2009
W dniach 25-26 kwietnia 2009 roku w hali sportowej Gimnazjum nr 92 w Warszawie odbedzie sie piata edycja Eastern Europe Grand Tournament. Wiecej szczegolow wkrotce.
www.eegt.eu
www.eegt.eu
Ostatnio zmieniony 20 mar 2009, o 22:48 przez Szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
"I fart in your general direction" 

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
uh huh huh fajnie. Najwazniejsze kwestie to cena i nocleg...
tego jeszcze nie wiem - to nie zalezy ode mnieCrusader pisze:Będzie tam pokaz następnego booka bo lizakach?

jak w zeszlym roku - bilety po 50 PLN lub 10 GBP, nocleg we wlasnym zakresie.Murmandamus pisze:uh huh huh fajnie. Najwazniejsze kwestie to cena i nocleg...

- swieta_barbara
- habydysz
Wypas - na pewno nie bede gral, ale chetnie wpadne popatrzec jak Wam idzie.
czy pod tym tajemniczym skrotem kryje sie balancing patch? jesli tak, to nie, nie bedzie obowiazywal.BOGINS pisze:Em, będą obowiązywać BP-R?![]()
![]()
![]()
uscislenia uzupelniaja oficjalne zasady, wiec spokojnie mozemy je w regulaminie umiescic. balancing patch zasady zmienia, a to juz jest zbyt drastyczne posuniecie.

przynajmniej napisz, ze bylo to w kontekscie EEGT - wolalbym uniknac krucjat do mojej ziemi swietej...BOGINS pisze:Bóg zapłać, aż sobie wstawię do podpisu!Szaman pisze: balancing patch zasady zmienia, a to juz jest zbyt drastyczne posuniecie.

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
spoko bogins, w koncu wystawisz psów i flamerów do oporu w kompanii blodzia i czego tam jeszcze.
Kochany Murmandusie! Precz z Bloodziem, precz z Psami! Przegięte jednostki, których żaden tak wielki klimaciarz jak ja nie wystawia! Budzi to we mnie odrazę i zgorszenie. . . . Zostać posądzony o takie bluźnierstwo...
Idź lepiej grać nadal swoimi spaczonymi elfami, armatnim imperium lub psami we mgle.
Mam nadzieję, że ten turniej będzie bardzo udany.
Idź lepiej grać nadal swoimi spaczonymi elfami, armatnim imperium lub psami we mgle.
Mam nadzieję, że ten turniej będzie bardzo udany.
Dla VC i Daemonic Legionu - z cala pewnoscia