O&G po uścisleniach...
Moderator: Kołata
O&G po uścisleniach...
Z tego co widze to chłopaki z LS przegłosowali 2 zasady dla naszej armii...
po1) Stare Quel Animosity....
po2) fanatyk nie morduje sie na górkach....
Postanowiłem przetestować i....
Grałem 2 bitwy z Raptorem i jego nowymi Liakami...i szczeze powiem....te zmiany naprawde dużo dają....bo gdyby nie to to....4 testy animozji były by oblane na 100% przyczym 1 w naprawde kluczowym momencie.....i szczeze powiem dzieki temu udało mi sie wygrać....coprawda niewiele bo to były zwyciestwa zędu 11 - 9 ale jestem zadowolony....
Pozatym fanole wreszcie swobodnie biegają po gureckach i sprawnie zasłaniaja moje klocki przed szarzami jego surusów...;]...
Jednym słowiem mamy dodatkowy mały śilnik w naszej armii...
Coprawda dalej cholernie daleko jej do poziomu demonów De czy VC....ale bedzie napewno lepiej....
pozdro
po1) Stare Quel Animosity....
po2) fanatyk nie morduje sie na górkach....
Postanowiłem przetestować i....
Grałem 2 bitwy z Raptorem i jego nowymi Liakami...i szczeze powiem....te zmiany naprawde dużo dają....bo gdyby nie to to....4 testy animozji były by oblane na 100% przyczym 1 w naprawde kluczowym momencie.....i szczeze powiem dzieki temu udało mi sie wygrać....coprawda niewiele bo to były zwyciestwa zędu 11 - 9 ale jestem zadowolony....
Pozatym fanole wreszcie swobodnie biegają po gureckach i sprawnie zasłaniaja moje klocki przed szarzami jego surusów...;]...
Jednym słowiem mamy dodatkowy mały śilnik w naszej armii...
Coprawda dalej cholernie daleko jej do poziomu demonów De czy VC....ale bedzie napewno lepiej....
pozdro
Ja szczerze mówiąc do dej pory grałem cały czas na tej 2 zasadzie (nie wiedziałem) i tak jak teraz to czytam to faktycznie było to do bani.
Ale ciekawy jestem czy faktycznie te animozje aż tak wam pomagają. Nawet jak byśmy ich w ogóle nie mieli to przecież i tak nie mamy nic aż tak mocnego w naszej armii.
Ale ciekawy jestem czy faktycznie te animozje aż tak wam pomagają. Nawet jak byśmy ich w ogóle nie mieli to przecież i tak nie mamy nic aż tak mocnego w naszej armii.
Chyba to, że fanatyk nie morduje się na górkach pójdzie do uściśleń, a Quel Animosity do BP?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"