Ostateczna wersja OnG na 1000 pkt.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Paku
Oszukista

Ostateczna wersja OnG na 1000 pkt.

Post autor: Paku »

Co myślicie o takim zestawieniu:

1 Duża Szef Czarnych Orków, HA, Najlepszy rembak margota, zaklęta tarcza = 119 pkt. (duża część armii ma używać jego liderki)

24 Orków, tarcze, FCG = 174 pkt. (1 Czołg)

25 Okrów, tarcze, FCG = 180 pkt. (2 Czołg)

5 Wilczych jeźdźców, muzyk, włócznie = 71 pkt. (wraz z pajonkami chronią flankę po której jest więcej drzew)

5 Jeźdźców Pajonków = 71 pkt. (wraz z wilkami chronią flankę po której jest więcej drzew)

25 Nocnych Goblinów, włócznie, muzyk, 2 fanole = 154 pkt. ( 2 fanole mówią same za siebie, a włóczni nie zdejmę bo chodzi o WYSWIG, czy jakoś tak)

2 Dzidomioty = 70 pkt.(wystawiam jak najbliżej wroga, by go w pierwszej turze strzelić 8)

8 Hop - Goblinów = 120 pkt. (bedzie chronić flankę po której jest mniej drzew)

1 Troll = 40 pkt. (idzie na początku armi, przed generałem, dostaje strzały i wszystkich straszy)

total: 999 pkt.
model in army: 96 (na takie pkt to jest ok 8)
power dispel; 2/2

Awatar użytkownika
Astragoth
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Astragoth »

Paku pisze:1 Duża Szef Czarnych Orków, HA, Najlepszy rembak margota, zaklęta tarcza = 119 pkt.
skoro tak to brakuje Ci najlepszego rumaka dla orka :wink:
zasada jest taka ze jak na piechote to nie dajesz mu innych broni, bo jego wbudowane sa o niebo lepsze, jak dajesz to na dzika - czysta ekonomia

na 1000pkt spokojnie można 2 hero wystawiac;
co bedzie jak trafisz na 2 magów?
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p

Awatar użytkownika
Lukiman
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lukiman »

Z gieniem jest tak jak napisał astragoth
możesz wrzucić caddyego albo jakiegoś hero
ja bym pająki zamienił na wilki ale to już nie takie ważne
no i jakbyś znalazł punkty to wepchnij jeszcze squig hoppera
a tak to nawet ok

ODPOWIEDZ