Bohaterowie:
Lord na latającej fortecy@630
-gwiaździsta kopia(czy jak to tam sie naywało xD chodzi o lance z siłą przy szarży +i bez ochrony pancerza
-strażniczy feniks
-hełm fortuny
-zaklęta tarcza
Caddy 2lvl@175
-DS
-DS
Caddy 2lvl@175
-DS
-DS
Core:
10 łuków@110
10 łuków@110
Speciale:
10 SM/WL@150
10 SM/WL@150
5 DP@150
5 DP@150
TC@85
TC@85
Rare:
Bolec@100
Bolec@100
HE na 2000
1.Nie możesz łączyć Helm of Fortune i Enchanted Shielda.
2. Na smoku najpierwniejszą konfiguracją jest Armour of Caledor + Vembrances of Defence.
3. Jeżeli dajesz dwóch 2 lvl magów to lepiej 2x Scroll i Silver Wand, a na drugim Seerstaff + Scroll.
4. Ja bym kosztem jednego Chariota dopakował po dwóch misiaków do oddziałów WL/SM.
Tyle ode mnie, pozdrawiam
2. Na smoku najpierwniejszą konfiguracją jest Armour of Caledor + Vembrances of Defence.
3. Jeżeli dajesz dwóch 2 lvl magów to lepiej 2x Scroll i Silver Wand, a na drugim Seerstaff + Scroll.
4. Ja bym kosztem jednego Chariota dopakował po dwóch misiaków do oddziałów WL/SM.
Tyle ode mnie, pozdrawiam
Oprócz kopi na lordzie nie masz wogóle magicznych ataków na jednostkach, wraithy zjadają Ci armię. WH większy oddział by się przydał- tak 14 i SM koniecznie z magicznymi atakami. Poza tym po co dajesz magów na 2 level, skoro mają tylko trzymać scrolle? A na 6 kościach zbytnio z nich nie poczarujesz, ści.ągnij z nich te 2 levele i za zaoszczędzone pkt zrób to co wyżej pisałem. Pozdr