HE na 2000

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Rychu
Wałkarz
Kontakt:

HE na 2000

Post autor: Rychu »

Bohaterowie:
Lord na latającej fortecy@630
-gwiaździsta kopia(czy jak to tam sie naywało xD chodzi o lance z siłą przy szarży +i bez ochrony pancerza
-strażniczy feniks
-hełm fortuny
-zaklęta tarcza

Caddy 2lvl@175
-DS
-DS

Caddy 2lvl@175
-DS
-DS

Core:

10 łuków@110

10 łuków@110

Speciale:

10 SM/WL@150

10 SM/WL@150

5 DP@150

5 DP@150

TC@85

TC@85

Rare:

Bolec@100

Bolec@100

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

1.Nie możesz łączyć Helm of Fortune i Enchanted Shielda.
2. Na smoku najpierwniejszą konfiguracją jest Armour of Caledor + Vembrances of Defence.
3. Jeżeli dajesz dwóch 2 lvl magów to lepiej 2x Scroll i Silver Wand, a na drugim Seerstaff + Scroll.
4. Ja bym kosztem jednego Chariota dopakował po dwóch misiaków do oddziałów WL/SM.

Tyle ode mnie, pozdrawiam ;)

Szymek
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szymek »

Oprócz kopi na lordzie nie masz wogóle magicznych ataków na jednostkach, wraithy zjadają Ci armię. WH większy oddział by się przydał- tak 14 i SM koniecznie z magicznymi atakami. Poza tym po co dajesz magów na 2 level, skoro mają tylko trzymać scrolle? A na 6 kościach zbytnio z nich nie poczarujesz, ści.ągnij z nich te 2 levele i za zaoszczędzone pkt zrób to co wyżej pisałem. Pozdr

Eerion
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Eerion »

Ja tam myślałem, że jakbym dawał magów na drugi to oboje na high i próbują drain magic. Nie wiem tylko jak bardzo jest to opłacalne, choć jak wyjdzie to jest o wiele ciekawiej (dla nas ofc)

ODPOWIEDZ