WoC 1500

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Azz
"Nie jestem powergamerem"

WoC 1500

Post autor: Azz »

Witam, oto moj chaosik na 1,5k w nawiazaniu do niestandarowych WoCow Kal_Torak'a

200- exalted, MoS, steed slanesza, enchanted sh, sword of might,
bloodcrudling roar, favor of the gods

30- 5 psow
30- 5 psow
96- 5 marauders, flail, lekka, MoS, muzyk
96- 5 marauders, flail, lekka, MoS, muzyk
96- 5 marauders, throwing axe, tarcze, MoS, muzyk

230- 5 knights, MoN
285- 5 knights, MoN, Banner of Rage
231- 3 dragon ogres, gw

205- hellcannon

1499 pts

Ot taka moja rozpa, gram tak od nowego dexu, bardzo dobrze sie spisuje, brak caddego, ale nie mam na niego punktow, pozatym i tak nie odczuwam jego braku, w drugiej turze jestem na przeciwniku, wiec to az takiego znaczenia nie ma, czasem dragon ogry wylatuja na rzecz 10 warriorow na wypasie, ale wojaki to niestety kula u nogi, za wolni, armia ta jest szybka i ma byc szybko na wrogu, inaczej jest po mnie ;]

Pozdro Azz

Szymek
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szymek »

Ta rozpa nie jest tyle niestandardowa, co nieprzemyślana.

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Szymek pisze:Ta rozpa nie jest tyle niestandardowa, co nieprzemyślana.
Bardzo konstruktywna wypowiedź... Może rozwiniesz tę myśl?

Jak Azz'owi spisuje się takie ustawinie to chyba dobrze. Chociaż ja mam watpliwosci jeżeli chodzi o brak tego caddiego. Bez ochrony przed magią to taka "ostara jazda bez trzymanki" a na 1,5k już mozna spotkać 2 magów którzy moga sporo namieszać.
Obrazek

Awatar użytkownika
Azz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Azz »

Rozpa jest bardzo przemyslana, o ile ograniasz nowy WoC, wiadomo, ze brak caddego rzuca sie w oczy, ale przy tak moblinej armii nie odczuwa sie braku antymagii, na to wszystko sa smieci, mozna jeszcze posciagac pare pierdolek i dac trzecie psy ale wtedy robi sie burdel na stole bo nie ma miejsca przy ruchach.

Pozdro Azz

ODPOWIEDZ