Wymysliłem kolejną plewną armię na turniej w łomiankach. Składają się na nią moje najemne siły.
Mercenary General
na koniu, lanca, pistol, cięzka zbroja,barding
Laurels of Victory, Estalian cloack, Bright helm of Myrmydia
TruthSayer
Wizard 2lv
2xdispell Scroll
25 Pikmen fcg h.armour
25 Mercenary Dwarfs fcg h.armour
10 Crossbowmen
10 Crossbowmen
9 duellist pistol
9 duellist pistol
9 duellist pistol
6 Voland Ventators
4 Ironguts mus,stnd, war banner
1 Maneater ,gw
1 Cannon
Równowaga w aspektach ale mam pewne koncepcje ktore moge rozwazyc:
a) 2x3 irongutsi(albo bullsi z ahw) z muzykiem zamaist tej czwórki i jednych crossbowmenów.
b) wyrzucam jednych crossbowmenów i duellistów jednych i irongutom zdejmuje war banner i sztandar a daję 2x5 light cavalery z włócznią i bowem oraz muzykiem.
2250 DOW BP na łomianki
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
jakoś nie czuję mocy tej armii... Ale i tak jestes moim faworytem, bo lubie DoW.
a konstruktywnie: może powinieneś pomyśleć na MEngilami? wiesz z Truhsayerem i caddy magi nie boisz sie tak bardzo, a jeżeli bohater DoW może (może??) do nich dołączyć to z Pike of Remas staja się straszniejsi. Ale to wtedy juz zupełn ie inna koncepcja armii...
Ja w ogry nie wierze
a konstruktywnie: może powinieneś pomyśleć na MEngilami? wiesz z Truhsayerem i caddy magi nie boisz sie tak bardzo, a jeżeli bohater DoW może (może??) do nich dołączyć to z Pike of Remas staja się straszniejsi. Ale to wtedy juz zupełn ie inna koncepcja armii...
Ja w ogry nie wierze
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.