no własnie, jakby był ktos łaskaw cosik doradzic , to nie na turniej , ale gramy sobie na takie punkty i jestem ciekaw co wy na to sugestie mile widziane
Noble @ 187
General, heavy armour, SDC,
Sh
Lifetaker [30]
Enchanted shield[10]
Dark pegasus [55]
Sorceress @ 175
Mg lvl 2, Drk
Dispel scroll [25]
Darkstar cloak [20]
5 Dark riders @ 104
Std
5 Dark riders @ 134
RBw, Std
15 Wariors @ 145
Spear, fcg, sh
10 Wariors @ 120
RBw, sh
12 Executioners @ 156
Std, champion
6 Cold One Knights @ 212
fcg
5 Harpies @ 65
2 RBT @ 200
Casting Pool: 5
Dispel Pool: 3
Models in Army: 67
Total Army Cost: 1495
tak jakos wyszła, mi tu egzeki tak średnio podchodzą ale nie wiem co tam dac a ich lubie
DE 1500
zgodze sie ,ze egzeki sa srednie ,ja sie zastanawiam natomiast po co ci level na magu ???
z tym levelem to sam nie wiem, zawsze daje ale własnie, egzeki, mam do nich sentyment bo nieraz robiły ciekawe rzeczy z wrogiem, ale czasami też nieciekawe, jak je zaszarżowli albo ostrzelali ale ogólnie mam do nich sentyment... myślałem żeby walnąc tam chariot i cos jescze, ale jakby to ując, mam jakiegos pecha na rzutach na głpotę
Co tu doradzać? Rozpa jak rozpa.
Sztandary na DR można zamienić na kusze dla DR (chyba, że chcesz nimi iść do walki, co nie jest wbrew pozorom takim głupim pomysłem).
Sztandary na DR można zamienić na kusze dla DR (chyba, że chcesz nimi iść do walki, co nie jest wbrew pozorom takim głupim pomysłem).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.