Coś ze strategii żółwia
Master Engineer Gen GW GA BofP 89
Rune of Stone
Runesmith GW GA Sh 151
Rune of spellbreaking x2
Master Rune of Challenge
BSB Than 165
Master Rune of Gromril
Rune of Resistance
Rune of Cleaving
Rune of the Furnace
20 Warriors Sh FCG 205
20 Warriors Sh FCG 205
20 Longbeards Sh FCG 315
Rune of Battle
Rune of Stoicism
5 Slayers 70
Giant Slayer
Cannon Eng BofP 165
Rune of Forging
Vallant Rune
Grunge Thrower Eng 145
Rune of Penetrating
Rune of Accuracy
Gyrocopter 140
1650 istot bez kolan
ja bym troche inne runy dał bohaterom, longom koniecznie imune to feer and terror.
POza tym sie mnie nawet podoba ; )
POza tym sie mnie nawet podoba ; )
xYz
rune of chellenge na bohaterze z as2+ i nic wiecej to hmmm... jesli masz zamiar trzymac ich w jedny klocku z tym bsbkiem to licz sie z tym ze ejst po grze jesli taki klocek zostanie zlamany...
... chhcesz to ryzykuj ; )
w sumie to rozpiska funnowa bardziej ; ) więc taka do pogrania sew domu moze byc ; ) ale jeśli wybierasz sie z nia do lublina to proponuje 2x klopa + organy ; ) i zupelnie inny układ run ; )... chociaz w sumie gram WE wiec co sie tam bede wypowiadał. Przynajmniej jedna rozpiska bedzie inna ; D
... chhcesz to ryzykuj ; )
w sumie to rozpiska funnowa bardziej ; ) więc taka do pogrania sew domu moze byc ; ) ale jeśli wybierasz sie z nia do lublina to proponuje 2x klopa + organy ; ) i zupelnie inny układ run ; )... chociaz w sumie gram WE wiec co sie tam bede wypowiadał. Przynajmniej jedna rozpiska bedzie inna ; D
xYz
Ja bym tutaj zdecydowanie wrzucił Mainersów
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...