Podatek za mastery
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Podatek za mastery
W zwiazku z tym , ze propozycja , aby XIII Kohorta zajela sie dyplomami i pucharami dla zwyciezcow ligi , prosze wszystkich organizatorow masterow , ktore sie juz odbyly przelac 50 zl na to konto:
Ziemowit Żywiołowski
40 1940 1076 5545 2708 0000 0000
ZAPLACILI:
1. XIII KOHORTA (KOHORTEX)
2. ROGATY SZCZUR (MASTER BLASTER)
3. OSMIORNICA (MACKI WOJNY)
4. STREFA ZERO (PGA)
5. MORIA (KOZIOLEK)
6. AD-ASTRA (DMP)
7. LEGION (ARENA)
8. DRACONIS (WIELKI DRACON0)
9. WI (INKWIZYTOR)
10. WROCŁAWSKI MASTER
Ziemowit Żywiołowski
40 1940 1076 5545 2708 0000 0000
ZAPLACILI:
1. XIII KOHORTA (KOHORTEX)
2. ROGATY SZCZUR (MASTER BLASTER)
3. OSMIORNICA (MACKI WOJNY)
4. STREFA ZERO (PGA)
5. MORIA (KOZIOLEK)
6. AD-ASTRA (DMP)
7. LEGION (ARENA)
8. DRACONIS (WIELKI DRACON0)
9. WI (INKWIZYTOR)
10. WROCŁAWSKI MASTER
Ostatnio zmieniony 20 mar 2009, o 23:10 przez Ziemko, łącznie zmieniany 3 razy.
tylko???
500 zl na nagrody wystarczy az nadto... chcesz zwyciezcy samochod kupowac, czy co?
500 zl na nagrody wystarczy az nadto... chcesz zwyciezcy samochod kupowac, czy co?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Spoko Darku nie ma problemu. Ja tez chcialem wiecej , no ale w glosowaniu wyszlo po 50...
Za ta lige. Za poprzednio nie zbieramy.
PANOWIE POKI CO NIKT NIE PRZESLAL PIENIEDZY , NO NIESTETY DZIALAC NIE MOGE JESLI NIE BEDE MIAL PIENIEDZY , A NIE MAM ZAMIARU Z WLASNEJ KIESZENI WYKLADAC , SKORO SIE TAK ZA TO ZABIERACIE.
PANOWIE POKI CO NIKT NIE PRZESLAL PIENIEDZY , NO NIESTETY DZIALAC NIE MOGE JESLI NIE BEDE MIAL PIENIEDZY , A NIE MAM ZAMIARU Z WLASNEJ KIESZENI WYKLADAC , SKORO SIE TAK ZA TO ZABIERACIE.
Najlatwiej i najszybciej jest przelac, bo trwa to sekundy w dobie kont internetowych. Co z reszta? Master Blaster? Wielki Drakon? Pga? Macki Wojny? Dmp?
Dzisiaj spróbuję pamiętać po powrocie do domu żeby zrobić przelew, w robocie nie mogę bo mi strona banku nie działa.Ziemko pisze:Najlatwiej i najszybciej jest przelac, bo trwa to sekundy w dobie kont internetowych. Co z reszta? Master Blaster? Wielki Drakon? Pga? Macki Wojny? Dmp?
A licky boom boom down!!!
Smiac mi sie chce , przelew internetowy robi sie z zegarkiem w reku 3min... 

Po moich nawolywaniach i obiecankach zaplacil tylko Rogaty Szczur. Panowie ogarnijcie sie!!!
Mój przelew powinien dojść w poniedziałek
A licky boom boom down!!!
Jestem w Wawie ,a token zostal w Bydzi , wiec nie sprawdze teraz , ale zapewne doszly. Reszta co z Wami?