Relaks przez malowanie
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
Relaks przez malowanie
Ok, chcialem sie w koncu zrelaskowac miedzy wszystkim marinami , i dzis popelnilem te oto kupe :
Fajnie sie malowalo w koncu co innego niz marini
Ten kupsztal zajal m i jakies 3 h.
Ujdzie??
Fajnie sie malowalo w koncu co innego niz marini
Ten kupsztal zajal m i jakies 3 h.
Ujdzie??
- Hashmallum
- Mudżahedin
Wiec tak - ja to nazywam 'przeglad przez brazy GW'
Zaczynamy od scorcheda, pozniej bestial , pozniej snakebite, pozniej bubonic, bleached i bialy - proste
Zaczynamy od scorcheda, pozniej bestial , pozniej snakebite, pozniej bubonic, bleached i bialy - proste
jak na 3 godz. to ok.
ale ogolnie mi sie nie podoba (fajny rog tylko )
Jakos za bardzo pstrokaty tzn. fiolet ,grzywa itp. jakos mi nie poodchodzi i jakas taka dziwna ta skora .
P.s- calkiem fajna podstawka .
p.s2-jaka to trawka ??? zwkla zieona i jakos zbraszowana ??
ale ogolnie mi sie nie podoba (fajny rog tylko )
Jakos za bardzo pstrokaty tzn. fiolet ,grzywa itp. jakos mi nie poodchodzi i jakas taka dziwna ta skora .
P.s- calkiem fajna podstawka .
p.s2-jaka to trawka ??? zwkla zieona i jakos zbraszowana ??
- Hashmallum
- Mudżahedin
To trawka z hero basing kit - a kolorki to mi doradzali juz koledzy we studio - wazne ze sie fajnie malowalo, i w koncu cos innego Wiec zalozenie bylo takie, aby piesek byl podobny do hieny , bo tak jest wyrzezbiony. Kupsztal jest, ino na stol moze byc Zeby 1/3 graczy w Polsce grala takimi kupami to byloby dobrze, he he...
A malarze mogliby nauczyć się wreszcie grać. I zaprezentować tak pomalowane armie w całości, a nie tylko chwalić się pojedynczymi modelami.Zeby 1/3 graczy w Polsce grala takimi kupami to byloby dobrze, he he...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Oj stary ja tam swoj cryx pieszcze jak tylko sie da Wiec bedzie armia zeby sie nia pochwalic
prosze lopatologicznie (soprry ale jestem nie dzisiejszy ) gdzie ja mozna nabyc ..... i jaki ma kolor w realuhero basing kit
- Hashmallum
- Mudżahedin
He he - Hero basing kit to nowy produkt GW!
http://store.us.games-workshop.com/stor ... Nav=300810
, za jedyne 67 zl dostajesz kilka pudeleczek - jedno z czaszkowymi elementami z zywicy, drugie z siankiem, 3cie z malymi kamyczkami, i 4te z wiekszymi kamyczkami i uwaga 5te pudeleczko! ze mchem! normalnie tyle tego mchu tam ze hoho! (lepiej za 5 zl granulat kupic ktorego ejst jakies 30 razy wiecej ) serdelecznie nie polecam, ale jak ktos ma za duzo kaski i chce robic ciekawsze podstawki to sie przydaje
http://store.us.games-workshop.com/stor ... Nav=300810
, za jedyne 67 zl dostajesz kilka pudeleczek - jedno z czaszkowymi elementami z zywicy, drugie z siankiem, 3cie z malymi kamyczkami, i 4te z wiekszymi kamyczkami i uwaga 5te pudeleczko! ze mchem! normalnie tyle tego mchu tam ze hoho! (lepiej za 5 zl granulat kupic ktorego ejst jakies 30 razy wiecej ) serdelecznie nie polecam, ale jak ktos ma za duzo kaski i chce robic ciekawsze podstawki to sie przydaje
- Chaoschild
- Chuck Norris
Niezle wypociny. Rzeczywiscie relaks Ci sie przydal Podstawka jak na moj gust niezla, piesek natomiast poziomem odstaje od tego co mozna zobaczyc w Twoim wykonaniu.
pzdr
pzdr
- Hashmallum
- Mudżahedin
A jak gejzon fajne ma ludki I tansze tak o 75% Blisterek 3 psow kosztuje jakies 28 zl , box z 10ma psami GW 220 Czysty interes, nie ??
Edit: @chaoschild - kurde nie chcialem nastepnego ludka nad ktorym bym siedzial 12 godzin - jest kupa i jestem z niej zadowolony , widywalem gorsze Normalnie presje robisz chlopie, cos czuje ze kupie jeszcze 1go i zrobie lepiej
Edit: @chaoschild - kurde nie chcialem nastepnego ludka nad ktorym bym siedzial 12 godzin - jest kupa i jestem z niej zadowolony , widywalem gorsze Normalnie presje robisz chlopie, cos czuje ze kupie jeszcze 1go i zrobie lepiej
- Chaoschild
- Chuck Norris
Hehehe nie no Hash powiem tak - jak to jest Twoj relaks i 4fun to mysle ze z dobra polowa tu na forum czula by sie zaklopotana swoimi pracami.
Figs mimo ze jak wedle Twojej oceny jest na niskim poziomie dla mnie prezentuje sie fajnie (fakt ze sama figurka jest ciekawa tez podwyzsza ocene )
Figs mimo ze jak wedle Twojej oceny jest na niskim poziomie dla mnie prezentuje sie fajnie (fakt ze sama figurka jest ciekawa tez podwyzsza ocene )
- Hashmallum
- Mudżahedin
Nie, tutaj dalem tylko po 7 chyba - przynajmniej na cialku , bo na futerku dalem wiecej
No i same rogi sa malowane w 6ciu
No i same rogi sa malowane w 6ciu
normalnie fajny ten nowy produkt GW
Zgadzam sie z tobą Hash ale gejzony są strasznie dziwnie ulepione mi się ciężko maluje ich figurki (co prawda troszkę bardziej skomplikowane jak bretońce i kraśki). Hu*owe wykonanie widać na futrze. Ja tak lepie z greena. Dlatego kupie sobie pieski GW ...
Tak na serio to to futro wygląda troszkę jak kupa, ale to nie twoja wina .
Pozdro 600
Tak na serio to to futro wygląda troszkę jak kupa, ale to nie twoja wina .
Pozdro 600
-
- Kretozord
pies (psy?) ladny, zdecydowanie nadrabia podstawka ale te listki bym odpuscil. w zasadzie jakbys futro pomalowal ogniscie moglo by to takze za demona uchodzic
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Hashmallum
- Mudżahedin
A ja sie nie zgodze - ludki sa bardzo fajne i futro jest bardzo dobrze wyrzezbione (jak jest takie slabe - to zrob lepsze muzyku - chetnie poogladam Twoje ulepce - bo gdzies tam czytalem ze jakies konwersje robisz, nie ma wiec co narzekac a do roboty!) . Tyle ze chlopakom przesuwaja sie formy podczas odlewania, widocznie maja srednio sprawna wirowke Mi tam wszystkie gamezony bardzo sie podobaja, ale ja mam bardzo dziwny gust figurkowy
@kuroslaw : futro jest rude w brunatne ciapki
@kuroslaw : futro jest rude w brunatne ciapki