A co z mantikorą???
Moderator: Yudokuno
1500- 1999 pts jest sens wystarczy dobrze zagrać.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
zamast smoka nie polecam... ale jako wsparcie jest ok z tą róznicą ze masz przekichane z magią...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Imo mantysia jest zajebiaszcza, tak jak pisał Garg na mniejsze punkty, a nawet na większe jest spoko. trzeba mić tylko niezłą antymagie i ukrywać ją przed armatami.
wszyscy na nią narzekają a przecież gryf w imperium jest odrobine słabszy(kosztuje tyle samo) a wcale nie jest rzadkością w imperjalnych rozpach.
wszyscy na nią narzekają a przecież gryf w imperium jest odrobine słabszy(kosztuje tyle samo) a wcale nie jest rzadkością w imperjalnych rozpach.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
sens jest, Potwór to potwór, do tego latający potwór, do tego latający potwór z terrorem, do tego latający potwór z kiling blowem.
nie zapominajmy że jak jeździec ginie mantikora się wscieka co daje frenzy i hata co też może skrzywdzic naszego przeciwnika. A i jak on sam jeszcze jest czasem możemy oblac test i dostaniemy sobie atak z frenzy dodatkowy. Mniejsze punkty doskonała, większe też dobra.
Daje mastera z deathpiercerem i armour of met iron i mam w tym momencie 7 ataków z kiling blowem.
nie zapominajmy że jak jeździec ginie mantikora się wscieka co daje frenzy i hata co też może skrzywdzic naszego przeciwnika. A i jak on sam jeszcze jest czasem możemy oblac test i dostaniemy sobie atak z frenzy dodatkowy. Mniejsze punkty doskonała, większe też dobra.
Daje mastera z deathpiercerem i armour of met iron i mam w tym momencie 7 ataków z kiling blowem.
SexRocket pisze:e tam smok to smok tym bardziej ze mamy najlepszego smoka w grze a mantrysia potrafi zejsc od dwoch salw lucznikow ;|
Hmm czy najlepszy to chyba nie... Gwiezdny z HE jest mocniejszy. Ja z mantykory zadowolony jestem, 2 tura siedze na przeciwniku, mimo wszystko nielatwo sciagnac ją w jednej turze, zwlaszcza jak jeszcze maszeruja inne monstra, hydry rydwany czy kawaleria
Dlatego jest najlepsza w tym przedziale który podałem
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jeden chill wind i mantysia robi z GG leśny odświeżacz do kibla
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
n1Arbiter Elegancji pisze:jeden chill wind i mantysia robi z GG leśny odświeżacz do kibla
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
Opłaci sie w złotych i pkt. mantysia i hydra w kombie? Bo pannie musze jakąś mocną armie wykminić .
EDIT: Nie tyle mocną co fajnie i strasznie wyglądającą na stole. Wtedy sie opłaci?
EDIT: Nie tyle mocną co fajnie i strasznie wyglądającą na stole. Wtedy sie opłaci?
"ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA!" (Dla Slaanesha też! I dla Nurgla! Oraz Tzeentcha!) Zabijaj każdego jak leci! Niech Chaos rośnie w siłe i zapanuje nad światem śmiertelników!
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!