Siemka.
Planuje robić demony slaanesha i jest problem a mianowicie nie mam zadnego pomysłu na podstawki, moje danonki beda różowo-fioletowo-niebieskie prawdopodobnie i właśnie zastanawiam sie co ciekawego mozna pod nimi zrobić.
Ostateczne wyjscie to lawa bedzie ale wolałbym coś ciekawszego i bardziej artystycznego zrobić.
Byłbym wdzieczny za podsunięcie jakiś ciekawych pomysłów.
Pozdro
Slaanesh-podstawki
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
monstrualne płaskorzeźby genitalii na podstawkach, grupy nagich, przytulonych do siebie grup humanoidów (też nieco spłaszczone, żeby podstawki nie były krowiaste).. możliwości jest wiele 

Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
Też mi się taki klimat jawi ale ja mam raczej na myśli coś ciekawego a nie *utasy same XD
Tak to dla mnie, zawsze coś takiego chciałem mieć a składam to głównie dla tego ze sobie pleasure demona z UF chcę kupić i fajnie byłoby mieć do tego jeszcze trochę demonetek. Grał bede lizakami a to bedzie armia na jakieś friendly games itp.
Tak to dla mnie, zawsze coś takiego chciałem mieć a składam to głównie dla tego ze sobie pleasure demona z UF chcę kupić i fajnie byłoby mieć do tego jeszcze trochę demonetek. Grał bede lizakami a to bedzie armia na jakieś friendly games itp.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
znając twoje tempo malowania nigdy ich nie skończysz