NOWA ARMIA DO WFB KINGDOM OF IND JUŻ NIEDŁUGO !!!!!!!!!!
-
- Mudżahedin
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- morgan10005
- Falubaz
Tyle głupot jest w ciągu roku że żarty na prima aprilis wydają się bardzo prawdopodobne. Często fakty są mniej prawdopodobne.
Jeszcze nie zdementowali tej informacji?!
Jeszcze nie zdementowali tej informacji?!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
zdementowali:morgan10005 pisze: Jeszcze nie zdementowali tej informacji?!
Chyba nie muszę mówić, że całość newsów powstała z myślą o 1-ym kwietniaTak, to od początku do ostatniej kropki jedna wielka ściema
ale miło, że się tak wiele osób zainteresowało
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie cierpię tego Prima aprilis. Potem różne informacje odbijają sięczkawką przez następne miesiące gdy ktoś powtarza potem te plotki w części lub ich elementy w kolejnych świeżych plotkach np na temat nowego army booka.
- morgan10005
- Falubaz
cena wywoławcza 1 zł?? czy od razu kup teraz za 99 gr??