DE 600 pkt.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Freed
Warzywo

DE 600 pkt.

Post autor: Freed »

Moja pierwsza rozpiska :D komentować i krytykować wszystko...

600 pkt.

Heroes:

MASTER @134
-Addit. hand weapon; Armour of Darkness; Rune of Khaine

Core:

10x Dark Elf Warriors @70
-shield

10x Dark Elf Reapeter Crossbowmen @100

Special:

10x Har Ganeth Executioners @126
-Musician

Rare:

War Hydra @175

Suma: 605 pkt.

Z góry dzięki!!

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Wolisz Egzekutorów od Black guardów? Odważnie. Ale masz nielegalną rozpiske bo nie mozesz dawac Rune of Khine masterowi. Daj mu Soulranera. Wtedy ma 6 siły i ap. Pozatym wiesz ze nie mozesz go dac do Exekutorów?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

ostatnio jak gralem patrol koles tez chcial na hydrze zagrac ale byla za guba w punktach wiec nic z tego nie wyszlo (jakies ograniczenie R do 120pkt?) ale patrol patrolowi nie rowny, zawsze sa jakies kosmetyczne roznice.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Freed
Warzywo

Właśnie myślałem by zamiast hydry dać 1 assasina i jakieś ulepszenia do niego. :D albo assasina i 5x harpi, zostatnie mi wtedy 30 pkt. do rozdania... co wy na to?

Anaris
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Anaris »

Assasyn do shadów i na scaut mozna rozwalic na dzieńdobry troszeczke ale chyba to za drogie aby dawac shady na 600

Freed
Warzywo

i jeszcze pytanie... dlaczego nie moge dac Rune of Khaine Masterowi??

Awatar użytkownika
Nebiros
Mudżahedin

Post autor: Nebiros »

Freed ja na twoim miejscu napisał jeszcze jedną rozpiskę na magu . Po czym zagrasz z nami na 1 i 2 i zobaczysz która lepsza a po za tym IMO hydra na większe punkty ale z drugiej strony przetestuj ją i zobaczymy czy się sprawdzi.

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

Run of Khaine można dać tylko assasynowi albo Death Hag i czempionką w witch elfkach

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Bo nie jest wyznawcą khaina. Radze poczytać booka ;)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

605 > 600 :roll:
Obrazek

Anaris
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Anaris »

Asassello pisze:605 > 600 :roll:
Na wiekszości turniejach pozwalaja do 1% max 10 pkt, ale to zależy na kogo trafisz

Freed
Warzywo

nom prawda ;)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Freed pisze:Właśnie myślałem by zamiast hydry dać 1 assasina i jakieś ulepszenia do niego. :D albo assasina i 5x harpi, zostatnie mi wtedy 30 pkt. do rozdania... co wy na to?
dobry pomysl, na takie punkty asasyn jest nie do zabicia w walce wrecz (poza herosem, fanolem, ciezka kawa) a 2 bohaterow to zawsze wiecej niz 1:) no i te harpie daja ci fasta ktorego warto miec. a hydra dostanie od krasiow i sie showa nawet po 1 salwie jak bedziesz mial pecha:P
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Jak będziesz miał pecha to oddział w którym będzie assassin po tej samej salwie nie zda paniki i ucieknie za stół :/
Hydra na takie punkty to przegięcie!
A Harpie to nie fast, terminy Ci się pomieszały...Chyba, że chodzi Ci o to, że są...szybkie :/

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

DarkDruchii pisze:Jak będziesz miał pecha to oddział w którym będzie assassin po tej samej salwie nie zda paniki i ucieknie za stół :/
Hydra na takie punkty to przegięcie!
A Harpie to nie fast, terminy Ci się pomieszały...Chyba, że chodzi Ci o to, że są...szybkie :/

"fast" to dla mnie skrot myslowy- cos co mozna poslac na maszyny wroga a harpie miodnie sie dotego nadaja. skirmich, zasieg 20' , fear czego wiecej trzeba? . w kontekscie wczesniej opisywanych krasnalich salw przydatnosc harpii dla mnie jest oczywista. zastrzegam ze darkami nie gram, pare razy tylko baty od nich wziolem i do AB zajzalem.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Harpie nie wzbudzają fear'a

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

I zanim zaczniesz sie wypowiadać poczytaj ich zasady, bo jak nie jesteś pewny i nie masz racji to wprowadzasz innych w błąd ;)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

:shock: tego akurat bylem pewny. sorki dalem dooopy. :oops:

Freed
Warzywo

thx. spoko :) coś wymyśle...

ODPOWIEDZ