Skład Listy Ligowej - temat organizacyjny

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Skład Listy Ligowej - temat organizacyjny

Post autor: Szmajson »

Witam!

Tabelka wisi w innym temacie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 99&start=0

Tutaj wiadomo.. wszystkie zażalenia :D

edit: pozwolilem sobie zgwalcic temat Szmajsona przy okazji porzadkow forumowych. Od razu chcialem wrzucic instrukcje co robic, jesli spelnilo sie juz warunki dolaczenia do Listy Ligowej (tzn. zostala przyznana impreza klasy master na dany sezon/zorganizowalo sie 3 lokale na przestrzeni dwoch lat). Otoz pisanie do mnie, czy do Szmajsona jakichkolwiek PM nie wystarczy - nalezy pojsc jeszcze dalej.

Przede wszystkim nalezy ladnie zebrac wszystkie swoje dane kontaktowe, takie jak:
- imie i nazwisko
- adres email
- telefon komorkowy

Nastepnie nalezy skutecznie napisac do Lidera Forum Listy Ligowej (w tym sezonie jest to Ziemko) email albo prywatna wiadomosc z wymienionymi powyzej danymi kontaktowymi ORAZ powodem dla ktorego wstepuje sie w to zacne grono. Dopiero gdy lider przeczyta te wiadomosc i bedzie mial chwilke, zeby to ogarnac, zaprosi uzytkownika do korzystania z forum.

Osoby, ktore nie sa czlonkami Listy Ligowej nie moga wypowiadac sie na tym forum - jest ono zamkniete, choc mozna je przegladac.

- s_b
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

aktualka skladu.

Miejsce dla Bless'a - Bazyliszek.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

Szmaja gdybyś coś jeszcze grzebał przy tabelce to moje dane to Michał "Leśnik" Jędrzejak jako jedyny jestem nn :cry: :wink:

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Leśnik pisze:Szmaja gdybyś coś jeszcze grzebał przy tabelce to moje dane to Michał "Leśnik" Jędrzejak jako jedyny jestem nn :cry: :wink:

spoko niebawem dopisze. sorka

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Zmiana w Kulcie... za Dastora wchodzi Jasiuuu (Jan Leszczyński)

Obrazek

Awatar użytkownika
Kozisyn
Wodzirej

Post autor: Kozisyn »

ja chcialem tylko zaznaczyc, że ja jużna ll nie jestem i za lokale ze spidergames powinna byc tylko jedna osoba - krooliczek
King of the Slayers, and the Slayer of Kings

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

A ile miejsc dla Draconisa przysługuje na ten sezon ?? Za master tak, a za lokale też ?? Co oznacza kolorek w tabelce :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Scimitar pisze:A ile miejsc dla Draconisa przysługuje na ten sezon ?? Za master tak, a za lokale też ?? Co oznacza kolorek w tabelce :D
2

Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Szmaja, taka prośba - weź usuń mnie z LL i na moje miejsce z ramienia Draconisu daj Xet'a. Taka drobna zmiana. Drugą osobą jest esgaroth.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Xet za miejsce Scimiego.

BTW Morrok jest z innego Klubu niz Pafeu i Malal

Obrazek

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Szmajson w moje miejsce na LL wejdzie Koszo. Znudzilo mi sie taplanie w blotku z tlumem :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Malal pisze:Szmajson w moje miejsce na LL wejdzie Koszo. Znudzilo mi sie taplanie w blotku z tlumem :wink:
kk niebawem zmienie

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Szmajson pisze:
Malal pisze:Szmajson w moje miejsce na LL wejdzie Koszo. Znudzilo mi sie taplanie w blotku z tlumem :wink:
kk niebawem zmienie

DONE - KOSZO w miejsce Malala. Niebawem zmienie w tabelce

Obrazek

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Post autor: Lucas »

Hej

Szmaja w moje miejsce wchodzi Furion daj mu uprawnienia :)

Pozdrawiam
Lucas

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Furion za Coedil
Marek Golan za Blessa
Manfred za 3 lokale Nemezis

Obrazek

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Bless wraca za mnie na LL.
Sorry za zamieszanie.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

done

Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Tabelka z tego topiku http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=15799 jest mocno nieaktualna. Mozna w ogole ja zdjac.
Tak na wstepie za Warszawe to widze tak:
-Green Knight z Bastionu wypada
-dochodza Shino z Ordinu i Manfred z Nemezis (sa na liscie uzytkownikow, ale nie ma ich w tabelce)
Nie orientuje sie jak tam reszta Polski, a na feedback od nieaktywnych uzytkownikow nie ma co liczyc.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

mozna sprawdzic po lokalach i masterach robionych na adeonku, zmienic regulamin, ze ten kto przez 2 miechy sie nie udziela out i minimum 1 turniej jakiejkolwiek klasy do zrobienia na sezon inaczej out

Boski
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Boski »

W moje miejsce wchodzi Stefczyk. Prosze o przekazanie uprawnien.

ODPOWIEDZ