GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji
Moderator: swieta_barbara
GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji
Kandydaci:
1. Debek
2. Barbarossa
3. Kielon
4. Malal
5. Młody
6. Kolek
Głosowanie w postaci PM do mnie. W treści proszę podać wybranego kandydata.
Glosowanie trwa tydzien, od 18.04 godzina 00.01 do 24.04 23.59
. Jeżeli wszystie głosy przyjdą szybciej to głosowanie zakończy się szybciej.
Wygrywa kandydat z największą ilością głosów. Jeżeli będzie remis decyduje zwyciężca ligi.
Uprawnieni do głosowania: (pogrubieni zagłosowali)
Malal
Dalmar
Crusader
Młody
Robson
Kielon
Shino
Thurion
Duke
Cosmo
Barbarossa
Assur
Swieta_Barbara
Furion
Górka
Blady
Kołata
Dębek
Butan
Fisch
20/20
1. Debek
2. Barbarossa
3. Kielon
4. Malal
5. Młody
6. Kolek
Głosowanie w postaci PM do mnie. W treści proszę podać wybranego kandydata.
Glosowanie trwa tydzien, od 18.04 godzina 00.01 do 24.04 23.59
. Jeżeli wszystie głosy przyjdą szybciej to głosowanie zakończy się szybciej.
Wygrywa kandydat z największą ilością głosów. Jeżeli będzie remis decyduje zwyciężca ligi.
Uprawnieni do głosowania: (pogrubieni zagłosowali)
Malal
Dalmar
Crusader
Młody
Robson
Kielon
Shino
Thurion
Duke
Cosmo
Barbarossa
Assur
Swieta_Barbara
Furion
Górka
Blady
Kołata
Dębek
Butan
Fisch
20/20
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2009, o 18:15 przez Xet, łącznie zmieniany 8 razy.
Podczepione - widzę, że jak nie ma mnie na necie to nie ma komu tego zrobić
Tak, tak, jestem we Wrocku, wczoraj mi kompa dowieźli i udało mi się w końcu do jakiegoś łącza podpiąć, tak więc myślę, że uda mi się coś tutaj ponadzorować. Gratuluję, że wreszcie ktoś z jakąś inicjatywą wyszedł, bez oglądania się na MODów, a właściwie jednego. To tam zliczać głosy - chyba tydzień wystarczy, zwłaszcza, że wiadomo kto ma głosować i po prostu kopnąć w d... kolegów jak jeszcze tego nie zrobili.
pozdro z Wrocka
P.S. Może ktoś z lokalnych Battlowców browar ze mną zechce wypić ?? Trochę tu nudno mi samemu
Tak, tak, jestem we Wrocku, wczoraj mi kompa dowieźli i udało mi się w końcu do jakiegoś łącza podpiąć, tak więc myślę, że uda mi się coś tutaj ponadzorować. Gratuluję, że wreszcie ktoś z jakąś inicjatywą wyszedł, bez oglądania się na MODów, a właściwie jednego. To tam zliczać głosy - chyba tydzień wystarczy, zwłaszcza, że wiadomo kto ma głosować i po prostu kopnąć w d... kolegów jak jeszcze tego nie zrobili.
pozdro z Wrocka
P.S. Może ktoś z lokalnych Battlowców browar ze mną zechce wypić ?? Trochę tu nudno mi samemu
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Czy można prosić któregokolwiek moda LL o potwierdzenie legalności i "ojcowskie błogosławieństwo" tego głosowania, żeby później (po odczytaniu wyników) nie było problemów?
(Co prawda fakt oddania głosów w głosowania Xeta oznacza uznanie go za pełnoprawne przez głosujących, ale jakieś słówko od np Scimiego by się przydało. Takie dmuchanie na zimne może zaoszczędzić sporo czasu i ewentualnych problemów po głosowaniu.)
(Co prawda fakt oddania głosów w głosowania Xeta oznacza uznanie go za pełnoprawne przez głosujących, ale jakieś słówko od np Scimiego by się przydało. Takie dmuchanie na zimne może zaoszczędzić sporo czasu i ewentualnych problemów po głosowaniu.)
Jesli Xet juz sie tym zajal to nie widze powodu , zeby oponowac. To glosowanie jest jak najbardziej legalne. Prosze osoby , ktore nie zaglosowaly o zrobienie tego czym predzej tym lepiej.
Nie zagłosowali jeszcze :
Górka,
Assur,
Do Młodego wysłałem na gg wiadomość. Do reszty nie mam kontaktu.
Czy ktoś ma do nich numer gg ?
Jakby ich szybko poinformować to głosowanie zakończyło by się z końcem weekendu.
Górka,
Assur,
Do Młodego wysłałem na gg wiadomość. Do reszty nie mam kontaktu.
Czy ktoś ma do nich numer gg ?
Jakby ich szybko poinformować to głosowanie zakończyło by się z końcem weekendu.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, o 14:47 przez Xet, łącznie zmieniany 2 razy.
sms-owałem i dzwoniłem do Assura w tej sprawie ale bez rezultatu
Xet myslę ze powinienes jednak zajrzeć do wyników, przecież ktoś mógł oddać głos na osobę której nie ma na liście, sporo osób wycofywało się w ostatniej chwili.
Xet myslę ze powinienes jednak zajrzeć do wyników, przecież ktoś mógł oddać głos na osobę której nie ma na liście, sporo osób wycofywało się w ostatniej chwili.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wolał bym, żeby Assur jednak zagłosował. Nie chcę, żeby się czymkolwiek sugerował.
http://img201.imageshack.us/img201/6696 ... itowa3.png
http://img201.imageshack.us/img201/6696 ... itowa3.png