Master 140
+ Ring of Darkness
+ Great Weapon
+ Heavy Armour, Sea Dragon Cloak
+ Repeater Crossbow
Shades 270
15 + Great Weapon
+
Assasin 145
+ Rending Stars
+ Manbane
Spearmen 73
10 + Shield + Music
Spearmen 70
10 + Shield
Master oczywiście w shadach. Z ringiem i w skrimishu powinni być nie do trafienia. Krasie i WE będą płakać.
Jak coś będzie jechać do mnie to 5" tył i strzał, 5" tył i strzał więc przez jakiś czas do walki nie dojdzie. Jak już wróg będzie szarżował to s&s i po sprawie. Jak jakis heros dopełznie do walki to assain idzie na chalenga, a w drugiej turze walki shadzi i master siekają go na plasterki.
Spearmani trzymają ćwiartki i mają oko na wszelkiego rodzaju way watcherów i innych takich.
DE patrol 700
To ma byc burdel patrol?? Tragedia. Postaw na strzelanie za te punkty, malo co dojdzie. Daj lifetakera masterowi. Assasin raczej nie przejdzie na border patrol, bo chyba traktowany jest jak drugi bohater. Twoj master jest za drogi (140 pts a masz limit 125 pts). 10 warriorow nie ma sensu, wez kusznikow.
pozdro
pozdro
Przejdzie, przejdzie bo limit jest do 150. Assasin też przejdzie. Na patrolu jest ograniczenie do jednego. Wywalam assasa bo przy moim pomyśle na grę tą armią się rzeczywiście nie sprawdzi. Zamiast niego wcisnę kuszników i harpie. Myślałem nad shadami w liczbie dwudzestu ale jednak nie.
Master 140
+ Ring od Darkness
+ Ha, SDC
+ Gw, Rc
Shades 270
15 + Gw
Repeater Crossbowmen 115
10 + S + Gm
Repeater Crossbowmen 115
10 + S + Gm
Harpie 55
5
Shoot'em all
Może się to nie podobać ale dla mnie patrol jest po to właśnie, by sprobować czegoś śmiesznego / niegrywalnego czy poprostu nietypowego. Większa jest potem frajda jak się wygra . Wiem, że jak będę grał z przeciwnikami którzy grają tak samo od kilku turnieji to dlaczego mam im ułatwiać sprawę i też grać tak samo?
Master 140
+ Ring od Darkness
+ Ha, SDC
+ Gw, Rc
Shades 270
15 + Gw
Repeater Crossbowmen 115
10 + S + Gm
Repeater Crossbowmen 115
10 + S + Gm
Harpie 55
5
Shoot'em all
Może się to nie podobać ale dla mnie patrol jest po to właśnie, by sprobować czegoś śmiesznego / niegrywalnego czy poprostu nietypowego. Większa jest potem frajda jak się wygra . Wiem, że jak będę grał z przeciwnikami którzy grają tak samo od kilku turnieji to dlaczego mam im ułatwiać sprawę i też grać tak samo?
"Lepiej być całym trupem niż połową człowieka."
..... Zamiast tych kuszników wstaw DR z kuszami.... Szybsze, trudniejsze do złapania, wiesza siła uderzeniowa, zje jakąś maszyne jak trzeba, wjedzie od boku w klocek, zwykle jest na bliskim zasięgu, powie flee i go nie tak łatwo nie złapią... Zmienił bym zdecydowanie tego ringa na Soulranera/SoM i Armor od darkness... Driady, wrajty, itd. bez nich będą dla Ciebie nie osiągalne i do tego twój bohater nie będzie taki miękki.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Zobaczymy jak się sprawdzi. Postawię jednak na masę strzelających shadów z masterem + ring of darkness. Jeszcze tak nie grałem. Bolcami na patrolu już żygam. Ile można. DR może by się przydali zamiast jednych kuszników ale coś mam do nich mieszane uczucia. Za łatwo spadają jak ktoś po nich strzeli. Pozatym co mi taka armatka czy bolec zrobi? Master nie ma być twardy. On ma nieść ringa by shadzi zrobili swoje i wytrzymali każdy ostrzał. Z dwurakami wykroją wszystko w cc.
Turniej już niedługo. Napiszę jak sie to sprawdziło.
Turniej już niedługo. Napiszę jak sie to sprawdziło.
Eh... Sprawdziło się nijak. Może dlatego, że miałem okazję zagrać tylko jedną partię i trafiłem na Lizardmenów praktycznie z samych skinków. Przeciwnik sie mnie przestraszył i schował po lasach. Strzelaliśmy tak do siebie nie mogąc się trafić, a wynik po dosyć nudnej rozgrywce został usatalony na 12:8 dla DE. Nuda.
I tak nie spodziewam się jakiś super wyników...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...