Naklejka - symbol WFB - na samochod
Naklejka - symbol WFB - na samochod
Czolem
Ostatnio jechalem sobie przez miasto i tak mnie tknelo.. Sporo sportow i hobby ma swoje specyficzne naklejki ktore ludzie naklejaja na tylach samochodow. Nurkowie, golfisci, konni.. Co myslicie o tym, zebysmy tez sobie takie naklejki 'zrzeszajace' zrobili? Przejezdzac samochodem kilkaset kilometrow od domu i widzac kilka takich znaczkow na parkingu pomyslec 'oo chlopaki graja turniej' ;-)
Ostatnio jechalem sobie przez miasto i tak mnie tknelo.. Sporo sportow i hobby ma swoje specyficzne naklejki ktore ludzie naklejaja na tylach samochodow. Nurkowie, golfisci, konni.. Co myslicie o tym, zebysmy tez sobie takie naklejki 'zrzeszajace' zrobili? Przejezdzac samochodem kilkaset kilometrow od domu i widzac kilka takich znaczkow na parkingu pomyslec 'oo chlopaki graja turniej' ;-)
- 4 karabiny
- Beast from the East
Zajebisty pomysł piszę sie na to
Tylko kto wykona? Co i jak?

Rozumiem, że jedno logo na całą Polske?
Fajny motyw ogólnie
Może ktoś podejmie się zrobienia ze 100 sztuk i będzie sprzedawał co master ;D

Mysle ze jeden wzor na cala Polske :) Mozna sie ugadac i kilka orodkow - np Poznan, Trojmiasto, Warszawa, Lublin, Wroclaw, Lodz, Slask, Krakow i porozsylac zamowione - np po 10 sztuk. Generalnie nie jest to drogie z tego co ogladalem ceny na Allegro z tego typu naklejkami, ale zeby mialo sens, musialyby byc jednolite.
No offence Karlee, ale jesli to gwiazda Frontu to nie to mialem na mysli tylko takie 'konturowe' w klimacie WFB a nie klubu.
No offence Karlee, ale jesli to gwiazda Frontu to nie to mialem na mysli tylko takie 'konturowe' w klimacie WFB a nie klubu.
Jasne ze z logo Frontu! Mamy trzy wersje. Not offended
Wiem oczywiscie że chodzi o logo całego bitewniaka. Generalnie nic prostszego, wystarczy jpga zrobic, potem nalepki wychodza smiesznie tanie 

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Hmm nie myslalem o logo GW ani 'klasycznym' WARHAMMER. Raczej np symbol kunturu tarczy i mlota z 6ed np czy cos w tym stylu. Nie jestem niestety zbyt bieglym grafikiem, ale mysle ze mozna rozkrecic temat wsrod znajomych, pozbierac kilka pomyslow, zrobic ankiete i pozniej kogos zaprzegnac do wykonania ;)
- morgan10005
- Falubaz
jak już to 1000 albo 2000 szt- na samochód , na walizkę. Na rankingu ligii za ostatni sezon było ok. 1000 osób, a ilu nie grających na turniejach jest graczy. Przed zrobieniem można zebrać zamówienia od klubów.
Może kostka/kostki i młot.
Może kostka/kostki i młot.
Tak, rozumiem, ale może dałoby się zrobić coś na krztałt loga ligi, jest takie coś? (kiedyś chyba próbowamo). Ewentualnie można zapoczątkować. Chodzi mi o znak, który będzie kojarzony z samochodów z polską ligą WFB i turniejami. Ale to imho.Cosmo pisze:Raczej np symbol kunturu tarczy i mlota z 6ed np czy cos w tym stylu.

Generalnie jak drukowalismy to u nas, to koszty sa smiesznie male. Mysle, ze w przypadku ogolnopolskiego projketu mozna smialo sie pokusic o wiekszy format, bo my zrobilismy tylko 5x5 cm.Cosmo pisze:Hmm nie myslalem o logo GW ani 'klasycznym' WARHAMMER. Raczej np symbol kunturu tarczy i mlota z 6ed np czy cos w tym stylu. Nie jestem niestety zbyt bieglym grafikiem, ale mysle ze mozna rozkrecic temat wsrod znajomych, pozbierac kilka pomyslow, zrobic ankiete i pozniej kogos zaprzegnac do wykonania
Koszty zwrocily sie szybko, wlepek zostalo w ch*j - a mamy "tylko" cos okolo 30kilku graczy, wiec na lidze tez by sie rozeszly.
Podstawowym problemem jest umieszczenie tam napisów tak, żeby były widoczne i tak aby ludzie z poza środowiska zwracali na niego uwagę. A nuż ktoś się zainteresuje 
Zrobienie znaczka to tak naprawdę kwestia pozbierania odpowiednich obrazków i sklejenie ich do kupy.
Ja tam nie jestem jakoś szczególnie uzdolniony, ale na szybko coś takiego walnąłem:

Chyba napisanie tego posta zajęło mi dłużej niż zrobienie tego obrazka więc sory
Chociaż tak na niego patrząc myślę, że sama ta tarcza z jakimś napisem po środku dała by radę.

Zrobienie znaczka to tak naprawdę kwestia pozbierania odpowiednich obrazków i sklejenie ich do kupy.
Ja tam nie jestem jakoś szczególnie uzdolniony, ale na szybko coś takiego walnąłem:

Chyba napisanie tego posta zajęło mi dłużej niż zrobienie tego obrazka więc sory

Chociaż tak na niego patrząc myślę, że sama ta tarcza z jakimś napisem po środku dała by radę.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
To po co się męczyć? Wyszukiwarka obrazów w Google i wpisujemy "warhammer logo" pierwszy link 

O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Taka naklejka byłaby w sam raz, tylko WARHAMMER jest chyba zastrzeżonym znakiem fabrycznym.
Niedawno robiłem naklejki do firmy i przy 100 szt 10x8cm to wyszło 1zł za sztukę.
Niedawno robiłem naklejki do firmy i przy 100 szt 10x8cm to wyszło 1zł za sztukę.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173