1 Dreadlord 535 Pts
General; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield
Pendant of Khaeleth [35]
Crimson Death [25]
Black Dragon [320] Pts
Death Hag 225 Pts
Caulduron of Blood [110]
BSB [25]
Sorceress 150 Pts
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
10 Crossbowmen @ 110 Pts
Repeating Crossbow,Shield
5 Harpies 55 Pts
5 Harpies 55 Pts
5 Harpies 55 Pts
5 Dark Riders 110 Pts
Crossbows
5 Dark Riders 110 Pts
Crossbows
6 Cold One Knights @ 227 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; FCG
War Banner [25]
6 Cold One Knights @ 237 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; FCG
Standard of Salughter [35]
5 Shades 90 Pts
GW
14 Executionners 213 Pts
FCG
Banner of Murder [15]
2 Reaper Bolt Thrower 200 Pts
War Hydra 175 Pts
DE na 2555 na turnej w gliwicach
Znajdź pkt i zamiast war bannera daj na COK'ach sztandar dający ASF. Masz aż 7 pkt nie wykorzystanych:), a poza tym to raczej uniwersalna rozpiska. Pozdr
PS. Armie magiczne Cię kroją, mimo ograniczenia do 9 leveli na tym turnieju.
armia na magii - 4+2+2, graczy boli to ograniczenie...Szymek pisze:mimo ograniczenia do 9 leveli na tym turnieju.
Co nie zmiania faktu ze 2 skrole zmarnujesz juz w 1 turze.
Dobra powinienem strzelić jakąś minkę, bo chyba nie znam osoby, która wystawia 4 magów na te pkt, a to ograniczenie tylko to banuje:), nie wiem po co to w ogóle dali?
-
- Wałkarz
WTF??? Sztandar ASF na COKach mógłbym wiedziec po co??? No na turnieju z tego co wiem chodzi o to zeby rozpa była uniwersalnaSzymek pisze:Znajdź pkt i zamiast war bannera daj na COK'ach sztandar dający ASF. Masz aż 7 pkt nie wykorzystanych:), a poza tym to raczej uniwersalna rozpiska. Pozdr
Magie da się jakoś przeżyć przecież...
BoM kosztuje 25... SoS jest beznadziejny wywal go.... Po co Ci FCG na Cokach? Brakuje mi tu hoteka?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jak byś zamienił egzeków na BG to masz dokładnie moją rozpiskę
Jest bardzo fajna, nic bym nie zmieniał. Magii też się bać nie musisz, jeżeli oczywiście umiesz grać
Jest bardzo fajna, nic bym nie zmieniał. Magii też się bać nie musisz, jeżeli oczywiście umiesz grać
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.