SZUKAMY CHĘTNYCH ! do aktualizacji rankingu ligi.

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

SZUKAMY CHĘTNYCH ! do aktualizacji rankingu ligi.

Post autor: Xet »

Jak w temacie.
Potrzeba osób, które chciałyby Adeonowi i Szmaji pomóc w aktualizacji rankingu.
Robota nie jest trudna, ale wiadomo że wymaga odrobinę czasu i zaangażowania.
Nasze uznanie będzie bardzo duże.
Dziękuję.

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Poproszę o szczegóły - chętnie pomogę.
Tzn. jeżeli nie muszę instalować żadnego nielegalnego softu - jest luzik.
Net mam na służbowym laptoku, stąd warunek.

JK.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

i ja się zgłoszę, jak sie pracuje 3 dni w tygodniu a reszte czasu siedzi w domu to chyba mozna pomóc prawda?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Xet, a możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie decydujesz kto będzie pracował nad stroną ligi ? Czy Szmajson zrezygnował, że rezygnuje a ja o tym nic nie wiem ?

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

adeon pisze:Xet, a możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie decydujesz kto będzie pracował nad stroną ligi ? Czy Szmajson zrezygnował, że rezygnuje a ja o tym nic nie wiem ?
A dlaczego nie?
Podstawą jest choćby to, że Szmaja się praktycznie nie udziela. Ranking jest aktualizowany raz na ruski rok, a powinien być regularnie.
Mało? Chyba nie. To bardzo dobra inicjatywa.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

adeon pisze:Xet, a możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie decydujesz kto będzie pracował nad stroną ligi ? Czy Szmajson zrezygnował, że rezygnuje a ja o tym nic nie wiem ?
Ehh , spodziewałem się innej odpowiedzi :(

na takiej podstawie :
Adeon pisze:Sorki - nie wiem co się dzieje ze Szmajsonem...
Adeon pisze:Dopisałbym jeszcze: -aktualizacja regulaminu ligi - SERIO - to co jest jest po prostu śmieszne....
Adeon pisze:kontrola wyników - niestety tu ze Szmajsonem sami nie jesteśmy w stanie wszystkiego sprawdzić
Ja tego nie rozumiem.
Piszesz, że jest źle, że przydała by się pomoc.
Jak się znajdą ludzie to im mówisz : "sory, ale to co pisałem to tak dla beki, idźcie do domu".

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Widzisz - problemy są nie tu gdzie ich szukasz - aktualizacje mogę robić sam - to nie problem. Po prostu Szmajson musi się zadeklarować, że nie będzie tego robił i tyle.

Przeglądanie wyników - chodzi o to, żeby osoby które uczestniczą na turniejach sprawdzały czy się widmo-uczestnicy nie pojawiali (np. przez przypadek dopisani przez organizatorów).

Zmiany regulaminu - TAK - tu LL MUSI RUSZYĆ 4 litery. Tu jest dramat i TU potrzeba coś zrobić. Co jeszcze ? Ranking generalski - potrzebna jest JASNA definicja jak ten ranking tworzyć - jakie są kryteria, jak liczyć turnieje itd. - TU trzeba zadziałać.
Aktualizowanie strony NAPRAWDĘ nie stanowi problemu i nie potrzeba tutaj pomocy.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Ale się oburzasz [-o<

Nigdzie nie napisałem o waszej pracy w takim tonie, że jest dramat itp.

Jeżeli jesteś w stanie to sam robić ok, jeżeli uważasz, że aktualizacje od czasu jak się tym zajmiesz będą częste ok. Nie rozumiem tylko czemu wcześniej nie mogłeś napisać do Szmajsona, że chcesz to robić.
Jakby ten temat nie powstał to byś nic takiego przecież nie napisał.
Ehhh.

Dziękuję wszystkim którzy się zgłosili, przepraszam za zamieszanie. Widać Adeon poradzi sobie sam.

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Spoko majonez :mrgreen:
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

tak jak juz napisalem w innym temacie jestem w trakcie przeprowadzki... niebawem bede mial neta.

a co do czestotliwosci wrzucania wynikow... to wszystko jest zgodne z regulaminem ligi LL.
Wiekoszosc nadeslanych wynikow jest zle sformatowana i odsylam do poprawienia.
Ci co grali na turnieju sapia czemu nie ma wynikow.. a tak naprawde problem lezy po stronie organizatora.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Hmm z tego co widziałem podobny temat jest na LL a chciałem coś powiedzieć.
Z tego co widać są już dwie kandydatury - wszystko spoko... tyle że... hmm dlaczego mamy brak ludzi do wrzucania niby prostych rzeczy.
Według mnie należałoby coś takiego zrzucić na LL... - podobno nic nie robi - niech więc ma co robić. W końcu bycie w LL jest za zorganizowanie turniejów... no może więc tam siedzą i wbijają wyniki ci spośród nich, którzy są odpowiedzialni za mastery...

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

BOGINS pisze:Hmm z tego co widziałem podobny temat jest na LL a chciałem coś powiedzieć.
Z tego co widać są już dwie kandydatury - wszystko spoko... tyle że... hmm dlaczego mamy brak ludzi do wrzucania niby prostych rzeczy.
Według mnie należałoby coś takiego zrzucić na LL... - podobno nic nie robi - niech więc ma co robić. W końcu bycie w LL jest za zorganizowanie turniejów... no może więc tam siedzą i wbijają wyniki ci spośród nich, którzy są odpowiedzialni za mastery...
Nie, nie, nie- jedna osoba. Jednostka = odpowiedzialność. Wiele osób = burdel.

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Niech zrobią wybory "sms"!!!! Zwycięzca zostanie czarnuchem i dostanie w bonusie 150 punktów do ligi!!!!

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

i na czym w końcu stanął temat :?: bo zrobiła się cisza

ODPOWIEDZ