SZUKAMY CHĘTNYCH ! do aktualizacji rankingu ligi.
Moderator: swieta_barbara
SZUKAMY CHĘTNYCH ! do aktualizacji rankingu ligi.
Jak w temacie.
Potrzeba osób, które chciałyby Adeonowi i Szmaji pomóc w aktualizacji rankingu.
Robota nie jest trudna, ale wiadomo że wymaga odrobinę czasu i zaangażowania.
Nasze uznanie będzie bardzo duże.
Dziękuję.
Potrzeba osób, które chciałyby Adeonowi i Szmaji pomóc w aktualizacji rankingu.
Robota nie jest trudna, ale wiadomo że wymaga odrobinę czasu i zaangażowania.
Nasze uznanie będzie bardzo duże.
Dziękuję.
Poproszę o szczegóły - chętnie pomogę.
Tzn. jeżeli nie muszę instalować żadnego nielegalnego softu - jest luzik.
Net mam na służbowym laptoku, stąd warunek.
JK.
Tzn. jeżeli nie muszę instalować żadnego nielegalnego softu - jest luzik.
Net mam na służbowym laptoku, stąd warunek.
JK.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Xet, a możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie decydujesz kto będzie pracował nad stroną ligi ? Czy Szmajson zrezygnował, że rezygnuje a ja o tym nic nie wiem ?
- 4 karabiny
- Beast from the East
A dlaczego nie?adeon pisze:Xet, a możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie decydujesz kto będzie pracował nad stroną ligi ? Czy Szmajson zrezygnował, że rezygnuje a ja o tym nic nie wiem ?
Podstawą jest choćby to, że Szmaja się praktycznie nie udziela. Ranking jest aktualizowany raz na ruski rok, a powinien być regularnie.
Mało? Chyba nie. To bardzo dobra inicjatywa.
Ehh , spodziewałem się innej odpowiedziadeon pisze:Xet, a możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie decydujesz kto będzie pracował nad stroną ligi ? Czy Szmajson zrezygnował, że rezygnuje a ja o tym nic nie wiem ?

na takiej podstawie :
Adeon pisze:Sorki - nie wiem co się dzieje ze Szmajsonem...
Adeon pisze:Dopisałbym jeszcze: -aktualizacja regulaminu ligi - SERIO - to co jest jest po prostu śmieszne....
Ja tego nie rozumiem.Adeon pisze:kontrola wyników - niestety tu ze Szmajsonem sami nie jesteśmy w stanie wszystkiego sprawdzić
Piszesz, że jest źle, że przydała by się pomoc.
Jak się znajdą ludzie to im mówisz : "sory, ale to co pisałem to tak dla beki, idźcie do domu".
Widzisz - problemy są nie tu gdzie ich szukasz - aktualizacje mogę robić sam - to nie problem. Po prostu Szmajson musi się zadeklarować, że nie będzie tego robił i tyle.
Przeglądanie wyników - chodzi o to, żeby osoby które uczestniczą na turniejach sprawdzały czy się widmo-uczestnicy nie pojawiali (np. przez przypadek dopisani przez organizatorów).
Zmiany regulaminu - TAK - tu LL MUSI RUSZYĆ 4 litery. Tu jest dramat i TU potrzeba coś zrobić. Co jeszcze ? Ranking generalski - potrzebna jest JASNA definicja jak ten ranking tworzyć - jakie są kryteria, jak liczyć turnieje itd. - TU trzeba zadziałać.
Aktualizowanie strony NAPRAWDĘ nie stanowi problemu i nie potrzeba tutaj pomocy.
Przeglądanie wyników - chodzi o to, żeby osoby które uczestniczą na turniejach sprawdzały czy się widmo-uczestnicy nie pojawiali (np. przez przypadek dopisani przez organizatorów).
Zmiany regulaminu - TAK - tu LL MUSI RUSZYĆ 4 litery. Tu jest dramat i TU potrzeba coś zrobić. Co jeszcze ? Ranking generalski - potrzebna jest JASNA definicja jak ten ranking tworzyć - jakie są kryteria, jak liczyć turnieje itd. - TU trzeba zadziałać.
Aktualizowanie strony NAPRAWDĘ nie stanowi problemu i nie potrzeba tutaj pomocy.
Ale się oburzasz
Nigdzie nie napisałem o waszej pracy w takim tonie, że jest dramat itp.
Jeżeli jesteś w stanie to sam robić ok, jeżeli uważasz, że aktualizacje od czasu jak się tym zajmiesz będą częste ok. Nie rozumiem tylko czemu wcześniej nie mogłeś napisać do Szmajsona, że chcesz to robić.
Jakby ten temat nie powstał to byś nic takiego przecież nie napisał.
Ehhh.
Dziękuję wszystkim którzy się zgłosili, przepraszam za zamieszanie. Widać Adeon poradzi sobie sam.

Nigdzie nie napisałem o waszej pracy w takim tonie, że jest dramat itp.
Jeżeli jesteś w stanie to sam robić ok, jeżeli uważasz, że aktualizacje od czasu jak się tym zajmiesz będą częste ok. Nie rozumiem tylko czemu wcześniej nie mogłeś napisać do Szmajsona, że chcesz to robić.
Jakby ten temat nie powstał to byś nic takiego przecież nie napisał.
Ehhh.
Dziękuję wszystkim którzy się zgłosili, przepraszam za zamieszanie. Widać Adeon poradzi sobie sam.
tak jak juz napisalem w innym temacie jestem w trakcie przeprowadzki... niebawem bede mial neta.
a co do czestotliwosci wrzucania wynikow... to wszystko jest zgodne z regulaminem ligi LL.
Wiekoszosc nadeslanych wynikow jest zle sformatowana i odsylam do poprawienia.
Ci co grali na turnieju sapia czemu nie ma wynikow.. a tak naprawde problem lezy po stronie organizatora.
a co do czestotliwosci wrzucania wynikow... to wszystko jest zgodne z regulaminem ligi LL.
Wiekoszosc nadeslanych wynikow jest zle sformatowana i odsylam do poprawienia.
Ci co grali na turnieju sapia czemu nie ma wynikow.. a tak naprawde problem lezy po stronie organizatora.
Hmm z tego co widziałem podobny temat jest na LL a chciałem coś powiedzieć.
Z tego co widać są już dwie kandydatury - wszystko spoko... tyle że... hmm dlaczego mamy brak ludzi do wrzucania niby prostych rzeczy.
Według mnie należałoby coś takiego zrzucić na LL... - podobno nic nie robi - niech więc ma co robić. W końcu bycie w LL jest za zorganizowanie turniejów... no może więc tam siedzą i wbijają wyniki ci spośród nich, którzy są odpowiedzialni za mastery...
Z tego co widać są już dwie kandydatury - wszystko spoko... tyle że... hmm dlaczego mamy brak ludzi do wrzucania niby prostych rzeczy.
Według mnie należałoby coś takiego zrzucić na LL... - podobno nic nie robi - niech więc ma co robić. W końcu bycie w LL jest za zorganizowanie turniejów... no może więc tam siedzą i wbijają wyniki ci spośród nich, którzy są odpowiedzialni za mastery...
Nie, nie, nie- jedna osoba. Jednostka = odpowiedzialność. Wiele osób = burdel.BOGINS pisze:Hmm z tego co widziałem podobny temat jest na LL a chciałem coś powiedzieć.