Co sadzicie o laczeniu tych 2 technik w armii ??? albo nawet w jednej figurce ???
Ktos ma jakies linki ,zdjecia gdzie to ladnie wyszlo ???
Moze warto zwykle regimety metalikami ,a herosow itp. NMM ????
Jak sadzicie ,moze to znosnie wygladac ??
NMM & zwykle metaliki w jednej armii ,figurce .... ???
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Na jednej figruce oba bez sensu imho beda wygladac , albo trzymasz sie jednego na figsie albo drugiego... Apropo tego co jak wyglada - 100% poparcia dla Gogola - nieraz mialem tak ,ze na zywo mi sie nmm nie podobal zobaczylem na fotach i mialem wooow , a z metalikami akurat odwrotnie...
@Gogol
troche nie na temat choc zgadzam sie z toba
Chodzi mi o laczenie tych 2 technik w jednej armii (np: rydwan metalikami ,a heros fajnie NMM ) ,lub szeregowe oddzialy zwyklymi metalikami na szybko ,a herosi itp. NMM .
troche nie na temat choc zgadzam sie z toba
Chodzi mi o laczenie tych 2 technik w jednej armii (np: rydwan metalikami ,a heros fajnie NMM ) ,lub szeregowe oddzialy zwyklymi metalikami na szybko ,a herosi itp. NMM .
To sie powtorze Nie bedzie to dobrze wygladac
ty nie musiales :P
na figurce nie ,a w armii ???
na figurce nie ,a w armii ???
W armiii juz moze predzej... Aczkolwiek mysle, ze jeden sposob na cala armie bedzie wygladal lepiej... Tylko pamietaj , ze to tylko moje zdanie
Ja nie lubię NMM. Na żywo o wiele lepiej wygląda normalny złoty bądź srebrny. Miałem kiedyś klienta któremu malowałem armię orków. Wszystko było normalnymi metalikami malowane aż tu nagle za duzo chyba sie na oglądał CMON bo dzwoni zeby mu pomalować herosów na NMM. Co się będę wykłócać, podałem cenę i OK. Klient odebrał herosów, pograł sobie 2 tygodnie i telefon: "Could you aaa...posibly, maybe..." i zamalowałem NMM. Wszystko pięknie i ładnie ale jak ten NMM się postawi na stole to jakos to cyrkowo wygląda a w zestawieniu ze zwykłymi to juz wogóle.
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.