Jak grać Dragon Slayerem
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- White Lion
- Kretozord
Jak grać Dragon Slayerem
hmm od niedawna gram tą armią i dopiero zaczynam uczyć się używać oddziałów Slayerów i bohaterów.
Powiedzcie jakie najciekawsze połączenia runów dajecie dla bohatera Slayera ?
Moim zdaniem Slayer sporo traci biorąc broń magiczną bo nie ma już slayer axes ale nie może brać nic innego niż runy na broń więc...
Powiedzcie jakie najciekawsze połączenia runów dajecie dla bohatera Slayera ?
Moim zdaniem Slayer sporo traci biorąc broń magiczną bo nie ma już slayer axes ale nie może brać nic innego niż runy na broń więc...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jutro turniej na 2250 , ja wystawiam kowadło i tak sobie myślę , że fajnie by było żeby ktoś bronił mi tego kowadła przed smokami , demonami , wiadomo są maszyny , ale zawsze może się przytrafic jakiś niespodziewany atak . A jak to mówią "Przezorny zawsze ubezpieczony" czy jakoś tak.Powracając do meritum sprawy chodzi mi o to , czy dobre jest takie złożenie dragon slayera , który ma byc ochroniarzem dziadka runelordzia .
Dragon Slayer @ 125 pts
Slayer Axes
Runic Weapon [75]
MASTER RUNE OF SWIFTNESS [25]
RUNE OF MIGHT [25]
RUNE OF FURY[25]
Co Wy na to , drodzy koledzy? Pozdrawiam
Dragon Slayer @ 125 pts
Slayer Axes
Runic Weapon [75]
MASTER RUNE OF SWIFTNESS [25]
RUNE OF MIGHT [25]
RUNE OF FURY[25]
Co Wy na to , drodzy koledzy? Pozdrawiam
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ja zawsze używam ASF, +1s i +1atak
Ma te kilka ataków, wali pierwszy no i może zaboleć co prawda smoki się go nie boją, ale gdy pamietać o jego małej podstawce to może sie stykać max z dwoma konnymi lub trzema pieszymi modelami. Wystarczająco ładnie sobie radzi by nic mu nie oddawało
Ma te kilka ataków, wali pierwszy no i może zaboleć co prawda smoki się go nie boją, ale gdy pamietać o jego małej podstawce to może sie stykać max z dwoma konnymi lub trzema pieszymi modelami. Wystarczająco ładnie sobie radzi by nic mu nie oddawało
Na smoki 1W=D3W i przy odrobinie szczęścia ubijesz poczwarę 1 ciosem
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
a ja tam jednak wole pancura z magiczną kosą. Droższy ale skuteczniejszy. Gołego się nie boją a jak postawisz takiego z ASFem, +1 to hit +1S przed machiną to każdy przeciwnik się dwa razy zastanowi czy się opłaca szarżować i próbować zniszczyć machinę. Żaden fast się nie przebije a inne jednostki miewają ciężko z takim panem. Po golasie tylko by przejechali.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hmmm... mam pewne zagadnienie. Słyszałem niedawno od starego wyjadacza, że slayerzy mają ward save na 5+ dzięki tatuażom. Czy to prawda bo ja jako krótkobrody nie znalazłem takiej zasady w Army Booku do krasnoludów.
"Jak kobieta o czymś nie mówi, to nie znaczy, że tego nie chce. Zdarza się też, że kobieta mówi coś, a ma na myśli coś zupełnie innego.,, - Zoltan Chivay - gra Wiedźmin