Terminy masterow
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Terminy masterow
Witam!!
Jesli chodzi o mastery w tym sezonie:
Maj: MB
Lipiec: WD
Sierpien: DMP
Wrzesien: ???
Pazdziernik: 17-18 PGA
Listopad:???
Grudzien: ???
Styczen: ???
Luty: Bazyliszek?
Marzec: Lublin?
Kwiecien: WI?
Pozostaje Wroclaw , Bialystok , Kohortex nie ustalony. 2 sezony pod rzad bralismy najbardziej kijowy termin czyli styczen , w tym sezonie chce miec lepszy termin i nie mam zamiaru ustapic , niech inni tez sie nagna. Planujemy Kohortex na poczatek grudnia i bardzo chcialbym , zeby ten termin zostal. Co z Wroclawiem i Bialymstokiem?
Jesli chodzi o mastery w tym sezonie:
Maj: MB
Lipiec: WD
Sierpien: DMP
Wrzesien: ???
Pazdziernik: 17-18 PGA
Listopad:???
Grudzien: ???
Styczen: ???
Luty: Bazyliszek?
Marzec: Lublin?
Kwiecien: WI?
Pozostaje Wroclaw , Bialystok , Kohortex nie ustalony. 2 sezony pod rzad bralismy najbardziej kijowy termin czyli styczen , w tym sezonie chce miec lepszy termin i nie mam zamiaru ustapic , niech inni tez sie nagna. Planujemy Kohortex na poczatek grudnia i bardzo chcialbym , zeby ten termin zostal. Co z Wroclawiem i Bialymstokiem?
WI rozumiem, ze pewnie pod koniec kwietnia wiec znowu nici z przesuniecia startu sezonu ?? Pamietajcie ze poczatek kwietnia to Wielkanoc.
We wrzesniu nie ma chetnych ?? Kohortexu we wrzesniu nie robicie ??
We wrzesniu nie ma chetnych ?? Kohortexu we wrzesniu nie robicie ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Kaziu ma zabookowana Moto (a raczej teraz nowa nazwa to Dworek na Brda) do pazdziernika. Listopad to karnawal , wiec ciezko z terminami , dlatego chce poczatek grudnia , daleko do swiat , termin przed sesja.
Nie przypominam sobie... Znowu sie zaczyna...I co znowu mam ustepowac??????
bardzo proszę: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=365794#p365794Ziemko pisze:Nie przypominam sobie... Znowu sie zaczyna...I co znowu mam ustepowac??????

Ostatnio zmieniony 8 lip 2009, o 15:40 przez CzarnY, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajebiscie... Za rok wymysle sobie termin , zaklepie najlepiej juz teraz i powiem , ze nieprzesuwalny jest...
Witaj w WFBkowym piekiełku Ziemko
niby terminy masterów już są określone, ale nikt nie wie kiedy 
A wrzesień kto bierze ?? bo się 10 masterów w 9 czy też wręcz w 8 miesięcy (odliczając święta i sesje) nie zmieści. Ktoś musi we wrześniu zrobić.

A wrzesień kto bierze ?? bo się 10 masterów w 9 czy też wręcz w 8 miesięcy (odliczając święta i sesje) nie zmieści. Ktoś musi we wrześniu zrobić.
Draconis - FOR EVER !!!
Nie chce mi się szukać, ale popatrzmy czy dobrze pamiętam z tego co kluby pisały zgłaszając mastery:
Maj - Gorzów
Lipiec - Wejherowo
Sierpień - Łódź
Wrzesień -
Październik - Poznań
Listopad - Wrocław
Grudzień - Białystok
Styczeń - Bydgoszcz
Luty - Warszawa
Marzec - Lublin
Kwiecień - Warszawa
I się wszystko mieści
Maj - Gorzów
Lipiec - Wejherowo
Sierpień - Łódź
Wrzesień -
Październik - Poznań
Listopad - Wrocław
Grudzień - Białystok
Styczeń - Bydgoszcz
Luty - Warszawa
Marzec - Lublin
Kwiecień - Warszawa
I się wszystko mieści

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
No coz nie widzialem wczesniej ze w zgloszeniu Waszym byl grudzien , mae culpa. Widze , ze kolejny sezon dalem sie zalatwic i pozostaje styczen - oby Kaziu nie robil problemow.