http://bard.pl/143,4754,Produkt.htm
Witam mam pytanie czy w Polsce dostane takiego rat ogra ? Przeglądałem sklepy i nie moglem nigdzie znaleźć. Cena na bardzie boli, wie ktos moze czy jest wogole opcja dostania go gdzieś taniej ?
Clan Skryre Rat Ogre
Moderator: Hoax
Kupienie figurek do Mordheima jest nieco kłopotliwe. Poza Mail Orderem albo zapomnianymi osiedlowymi sklepami dostanie ich jest praktycznie niemożliwe.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
eech trudno trzeba bedzie przez Mail Order kupic bo figurka jest moim zdaniem super, no i idealnie pasuje mi do mojej hordy skryre.
Btw wie ktos gdzie dostane staroedycyjnego jezzaila (choćby jednego) bo te nowe jakis mi sie nie podobaja specjalnie, IMO ten muszkiet ma za długa lufe. Jak ktos ma do sprzedania to niech sie odezwie - na pewno dogadamy sie tak ze z ceny bedzie zadowolony.
Btw wie ktos gdzie dostane staroedycyjnego jezzaila (choćby jednego) bo te nowe jakis mi sie nie podobaja specjalnie, IMO ten muszkiet ma za długa lufe. Jak ktos ma do sprzedania to niech sie odezwie - na pewno dogadamy sie tak ze z ceny bedzie zadowolony.