Clan Skryre Rat Ogre

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cerb
Powergamer Rozpiskowy
Kontakt:

Clan Skryre Rat Ogre

Post autor: Cerb »

http://bard.pl/143,4754,Produkt.htm

Witam mam pytanie czy w Polsce dostane takiego rat ogra ? Przeglądałem sklepy i nie moglem nigdzie znaleźć. Cena na bardzie boli, wie ktos moze czy jest wogole opcja dostania go gdzieś taniej ?

Awatar użytkownika
Corabb
Pseudoklimaciarz

Post autor: Corabb »

W grę wchodzi tylko zamówienie przez mail order niestety :( , czasem, ktoś daje znać, że takie zamówienie robi (najczęściej Wosho), sprawdzaj w temacie "Sprzedam".

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Kupienie figurek do Mordheima jest nieco kłopotliwe. Poza Mail Orderem albo zapomnianymi osiedlowymi sklepami dostanie ich jest praktycznie niemożliwe.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Cerb
Powergamer Rozpiskowy
Kontakt:

Post autor: Cerb »

eech trudno trzeba bedzie przez Mail Order kupic bo figurka jest moim zdaniem super, no i idealnie pasuje mi do mojej hordy skryre.

Btw wie ktos gdzie dostane staroedycyjnego jezzaila (choćby jednego) bo te nowe jakis mi sie nie podobaja specjalnie, IMO ten muszkiet ma za długa lufe. Jak ktos ma do sprzedania to niech sie odezwie - na pewno dogadamy sie tak ze z ceny bedzie zadowolony.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

wszystko na eBay.uk i skrajerowy ratogre i jezzaile i wszystko co chcesz... jak przypolujesz może Ci się udać kupić naprawdę tanio! czasem takie mordheimowe ratogry skrajerowe widziałem po 25f a czasem po 5f takie są wahania cen na jebaju

ODPOWIEDZ