Zielona Horda Ketmana
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zielona Horda Ketmana
Witam,
Systematycznie będę wklejał nowe fotki. Narazie prezentuje co mam już skończone.
Orc Big Boss
Goblin Shaman
Night Goblin Shaman
Orc Shaman
Skarsnik
Rock Lober
Pierwszy regiment Night Goblinów
i to tyle narazie
następne będą savage orki i spear chukka
pozdrawiam
Systematycznie będę wklejał nowe fotki. Narazie prezentuje co mam już skończone.
Orc Big Boss
Goblin Shaman
Night Goblin Shaman
Orc Shaman
Skarsnik
Rock Lober
Pierwszy regiment Night Goblinów
i to tyle narazie
następne będą savage orki i spear chukka
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31 lip 2009, o 19:34 przez Ketman, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Waaagh!!!
Konkretnie pomalowani zielonoskórzy, na stole muszą prezentować się bardzo porządnie
Dawaj więcej
Konkretnie pomalowani zielonoskórzy, na stole muszą prezentować się bardzo porządnie
Dawaj więcej
alez ja cały czas pracuje nad moja Horda to co zamiescilem tutaj zostaje i nie bedzie zmieniane. Co do dalszych moich figurek to:bless pisze:Nie no... świetne, ale to odgrzewane kotlety. W galerii na forum O&G to bylo juz dawno temu.
Ketman, wez sie do roboty i zrob cos nowego. To grzech, ze nie malujesz regularnie z takim skillem.
1. Rydwan z bossem zostaje ulepszony (zgodnie z twoimi wskazówkami bless:)) -czyli bedzie dodany ork z włócznią
2. Gigant został sprzedany a na jego miejsce wskoczył Gigant z DoW (Albion) - ten Pan z kamieniem. Moim zdaniem o wiele lepsza, po pierwsze z metalu, a po drugie o wiele ładniejsza
3. Trolle zostają całkowicie przemalowane
Oprocz tego zakupiłem ostatnio bardzo wiele nowych, ale wszystko po kolei
Postaram sie dzisiaj zamiescic Savage + Chukke. W następnym tygodniu squigi i druga chukka.
i to tyle - dziekuje za miłe słowa i pozdrawiam
Edit: nowe zdjęcia wkleje jutro w południe
-
- Chuck Norris
Podoba mi się "strasznik i gobala" ,i do tego savge orki. Reszta jest też dobra, sądzę, że na żywo prezentuje się to jeszcze lepiej. Mate, odkryłeś Amerykę
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
A lepsze zdjęcia mógłbyś zrobić? Bo prace wydają się naprawdę fajne, a niewiele widać
Jak dla mnie to kolor skóry u savagy zbyt intesywny. Ale bardzo ładnie się reszta prezentuje.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
orki b.fajne: schludnie i czysto pomalowane. reszta armii też wygląda nieźle. Na stole na pewno prezentuje się świetnie i spójnie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ok ! po kilku godzinach zabawy aparatem dochodze do wniosku, że nie potrafie go obsługiwać zamieszczam to co moim zdaniem warto i na pewien czas daje sobie spokój. Jak będą squigi i kolejna spear chukka to znowu pokombinuje.
pozdrawiam i życze miłego oglądania
pozdrawiam i życze miłego oglądania
Ostatnio zmieniony 31 lip 2009, o 19:49 przez Ketman, łącznie zmieniany 6 razy.