Skorpion - BRZYDAL !!!!!

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Skorpion - BRZYDAL !!!!!

Post autor: szczurek »

Stary skorpion (wtedy nie malowalem jeszcze kosci mokrym pedzlem wiec prosze o WYROZUMIALOSC !!!!) .Zwazywszy ,ze jest juz podstawka itp. to nei chce mi sie go narazie przemalowywac :D
Tylko mumia na grzbiecie jest mokrym pedzlem pomalowana

Obrazek

Obrazek
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

No co ? Fajny jest, na stół się nada. Mnie sie podoba patent z nogami, też jestem leniem i nie chce mi sie ich przyklejać :wink:
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

tak jak w temacie-brzydal. to tylko drybrysh nic więcej. na stół ok ale raczej nie się czym chwalić

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

ale całkiem przyzwoity ten drybrysh.

Awatar użytkownika
Grzelak
Wodzirej

Post autor: Grzelak »

Moim zdaniem troche za dużo trawy, na pustyni nie ma prawie trawy ( o ile jakas jest :D) powinieneś dodać jakieś fajne kamyki lub zrobic papirusy.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no zgadzam sie trawa nie pasuje
ale skorpion mi sie podoba

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

A mi się podoba. Wygląda dużo lepiej niż większość tego co widujemy na turniejach. Co do podstawki to trawa jest jak najbardziej na miejscu. Nie oglądacie relacji z rajdu Dakaru? Na pustyniach wszechobecna jest trawa zwana Camel Grass na której to przewracają się samochody i motocykle.

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

nie no niby tak ale jakos lepsza zwykla piaskowa podstawka

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Bardzo w porządku malowanie. Akurat na TK, z ich drobnymi detalami i postrzępionymi kształtami, dobry drybrush wygląda często lepiej niż staranny mokry pędzel.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Roman Lord of the Druchii pisze:tak jak w temacie-brzydal. to tylko drybrysh nic więcej. na stół ok ale raczej nie się czym chwalić

Niektorzy ludzie sie nigdy nie zmienia ;) Dzik mi na Strategu mowil , ze Romku i Muzyku z Was wporzo ziomy na zywo, natomiast na forach to sam nie wie co sie z Wami dzieje...

Sam skorp nie powala moze , ale moim zdaniem jest porzadnie i starannie pomalowany...

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

No co ? Fajny jest, na stół się nada. Mnie sie podoba patent z nogami, też jestem leniem i nie chce mi sie ich przyklejać Wink
poki co ma 3 kolory wiec na mastera z nim mnie wpuszcza ;) jak pomaluje cala armie (czyt. reszte) to zapewne go przemaluje (glupio bedzie wygladal 1 zdajbraszowany ,a cala armia w mokrym ;) :roll: )
tak jak w temacie-brzydal. to tylko drybrysh nic więcej. na stół ok ale raczej nie się czym chwalić
Niektorzy ludzie sie nigdy nie zmienia Wink Dzik mi na Strategu mowil , ze Romku i Muzyku z Was wporzo ziomy na zywo, natomiast na forach to sam nie wie co sie z Wami dzieje...

Sam skorp nie powala moze , ale moim zdaniem jest porzadnie i starannie pomalowany...
Ja sie nie chwale (gdzies napisalem ,ze jest och i ach ????) NIE bo ne ma czym ;) ja tylko prezentuje cos co pomalowalem (dawwwnoo jak jeszcze nie malowalem mokrym [tylko mumie pozniej mokrym pociagnalem zeby jako tako sie prezentowal :D])

nie no niby tak ale jakos lepsza zwykla piaskowa podstawka
Moim zdaniem troche za dużo trawy, na pustyni nie ma prawie trawy ( o ile jakas jest Very Happy)
Pisalem juz bodajze ,ze nie trawie tych piaskowych podstawek ;) dlatego maluje tak :D:D (trawka jest zbraszowana bleched bonem wiec wyglada na taka spalona sloncem ;) nie dalem skalek z korka bo zbytnio nie bylo gdfzie ,a ne chcialem nkitowac za duzo [zeby nie bylo przerostu formy nad trescia ;)])

@Troyan

z nozkami zrobilem bo mi sie nie chcialo bawic w ich malowanie (to jest wyzsza szkola jazdy ;)) ale jednego napewno sobie zrobie z nogami ;)
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Mi się bardzo podoba - co z tego że to drybrush, liczy się efekt, a jest on bardzo zadowalający. Podstawka też b.dobra :)

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Już to kiedyś pisałem, ale jak dla mnie te podstawki są naprawdę rewelacyjne. Wyglądają bardzo "pustynnie" :wink: .

Awatar użytkownika
gaara
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: gaara »

Jak dla mnie to on jest zajebisty tylko podstawka nie pasuje jak do TK

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

gaara pisze:Jak dla mnie to on jest zajebisty tylko podstawka nie pasuje jak do TK
moze akurat cos podbijaja :)

Skorpion prezentuje sie imo zajebiscie :)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Jak na stol to pierwsza klasa, z tym ze z nogami by wygladal jeszcze lepiej. Tylko ze jak na stol wlasnie to te nogi sa strasznym bolem dupy, bo ciagle odpadaja - trzeba by pinning zastosowac, a wywiercenie dziur w osmiu nogach i korpusie to calkiem sporo roboty :roll:

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

samo sklejanie to pol biedy :) ;) gorzej z malowaniem (zbawa jest niezla :D) mnie juz wk.rwilo nakladanie podstawowego koloru :D :lol: wiec olalem nozki ;)
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Esco pisze:Tylko ze jak na stol wlasnie to te nogi sa strasznym bolem dupy, bo ciagle odpadaja
Hm... Czemu mi nie odpadają ;) No może raz, ale wtedy to spadł ze stołu :P Oprócz tego incydentu kropelka wystarczyła żeby nie odpadały ;)

@ Szczurek - scorpik spoko. Bez rewelacji ale przyzwoity. Podstawki bardzo ładne :)

Borysss
Chuck Norris

Post autor: Borysss »

Grzelak pisze:Moim zdaniem troche za dużo trawy, na pustyni nie ma prawie trawy ( o ile jakas jest :D) powinieneś dodać jakieś fajne kamyki lub zrobic papirusy.
Nie no papirusow na pustyni od cholery lezy .. wrecz wszedzie sie walaja ;)

@ Szczurek: Skorp spoko, ja nie jestem jakims artysciakiem i mi sie podoba.
Ps. Ta polowka skorpa co jest 'pod ziemia' to mozna z niej zrobic 2go skorpa co a kurat sie zakopuje ;)

Serwus.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

to mozna z niej zrobic 2go skorpa co a kurat sie zakopuje Wink
mozna ale mi do spóły z glowa giganta poslozyla dozrobienia sztandaru (moze wkrotce zamieszcze ;) jak tylko pozycze od kogos fotopstryk ;))
Coolminiornot ---> LINK

ODPOWIEDZ