Skorpion - BRZYDAL !!!!!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Skorpion - BRZYDAL !!!!!
Stary skorpion (wtedy nie malowalem jeszcze kosci mokrym pedzlem wiec prosze o WYROZUMIALOSC !!!!) .Zwazywszy ,ze jest juz podstawka itp. to nei chce mi sie go narazie przemalowywac
Tylko mumia na grzbiecie jest mokrym pedzlem pomalowana
Tylko mumia na grzbiecie jest mokrym pedzlem pomalowana
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
tak jak w temacie-brzydal. to tylko drybrysh nic więcej. na stół ok ale raczej nie się czym chwalić
Moim zdaniem troche za dużo trawy, na pustyni nie ma prawie trawy ( o ile jakas jest ) powinieneś dodać jakieś fajne kamyki lub zrobic papirusy.
no zgadzam sie trawa nie pasuje
ale skorpion mi sie podoba
ale skorpion mi sie podoba
A mi się podoba. Wygląda dużo lepiej niż większość tego co widujemy na turniejach. Co do podstawki to trawa jest jak najbardziej na miejscu. Nie oglądacie relacji z rajdu Dakaru? Na pustyniach wszechobecna jest trawa zwana Camel Grass na której to przewracają się samochody i motocykle.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
nie no niby tak ale jakos lepsza zwykla piaskowa podstawka
Bardzo w porządku malowanie. Akurat na TK, z ich drobnymi detalami i postrzępionymi kształtami, dobry drybrush wygląda często lepiej niż staranny mokry pędzel.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Roman Lord of the Druchii pisze:tak jak w temacie-brzydal. to tylko drybrysh nic więcej. na stół ok ale raczej nie się czym chwalić
Niektorzy ludzie sie nigdy nie zmienia Dzik mi na Strategu mowil , ze Romku i Muzyku z Was wporzo ziomy na zywo, natomiast na forach to sam nie wie co sie z Wami dzieje...
Sam skorp nie powala moze , ale moim zdaniem jest porzadnie i starannie pomalowany...
poki co ma 3 kolory wiec na mastera z nim mnie wpuszcza jak pomaluje cala armie (czyt. reszte) to zapewne go przemaluje (glupio bedzie wygladal 1 zdajbraszowany ,a cala armia w mokrym )No co ? Fajny jest, na stół się nada. Mnie sie podoba patent z nogami, też jestem leniem i nie chce mi sie ich przyklejać Wink
Ja sie nie chwale (gdzies napisalem ,ze jest och i ach ????) NIE bo ne ma czym ja tylko prezentuje cos co pomalowalem (dawwwnoo jak jeszcze nie malowalem mokrym [tylko mumie pozniej mokrym pociagnalem zeby jako tako sie prezentowal ])Niektorzy ludzie sie nigdy nie zmienia Wink Dzik mi na Strategu mowil , ze Romku i Muzyku z Was wporzo ziomy na zywo, natomiast na forach to sam nie wie co sie z Wami dzieje...tak jak w temacie-brzydal. to tylko drybrysh nic więcej. na stół ok ale raczej nie się czym chwalić
Sam skorp nie powala moze , ale moim zdaniem jest porzadnie i starannie pomalowany...
nie no niby tak ale jakos lepsza zwykla piaskowa podstawka
Pisalem juz bodajze ,ze nie trawie tych piaskowych podstawek dlatego maluje tak :D (trawka jest zbraszowana bleched bonem wiec wyglada na taka spalona sloncem nie dalem skalek z korka bo zbytnio nie bylo gdfzie ,a ne chcialem nkitowac za duzo [zeby nie bylo przerostu formy nad trescia ])Moim zdaniem troche za dużo trawy, na pustyni nie ma prawie trawy ( o ile jakas jest Very Happy)
@Troyan
z nozkami zrobilem bo mi sie nie chcialo bawic w ich malowanie (to jest wyzsza szkola jazdy ) ale jednego napewno sobie zrobie z nogami
Jak na stol to pierwsza klasa, z tym ze z nogami by wygladal jeszcze lepiej. Tylko ze jak na stol wlasnie to te nogi sa strasznym bolem dupy, bo ciagle odpadaja - trzeba by pinning zastosowac, a wywiercenie dziur w osmiu nogach i korpusie to calkiem sporo roboty
samo sklejanie to pol biedy gorzej z malowaniem (zbawa jest niezla ) mnie juz wk.rwilo nakladanie podstawowego koloru wiec olalem nozki
Hm... Czemu mi nie odpadają No może raz, ale wtedy to spadł ze stołu Oprócz tego incydentu kropelka wystarczyła żeby nie odpadałyEsco pisze:Tylko ze jak na stol wlasnie to te nogi sa strasznym bolem dupy, bo ciagle odpadaja
@ Szczurek - scorpik spoko. Bez rewelacji ale przyzwoity. Podstawki bardzo ładne
Nie no papirusow na pustyni od cholery lezy .. wrecz wszedzie sie walajaGrzelak pisze:Moim zdaniem troche za dużo trawy, na pustyni nie ma prawie trawy ( o ile jakas jest ) powinieneś dodać jakieś fajne kamyki lub zrobic papirusy.
@ Szczurek: Skorp spoko, ja nie jestem jakims artysciakiem i mi sie podoba.
Ps. Ta polowka skorpa co jest 'pod ziemia' to mozna z niej zrobic 2go skorpa co a kurat sie zakopuje
Serwus.
mozna ale mi do spóły z glowa giganta poslozyla dozrobienia sztandaru (moze wkrotce zamieszcze jak tylko pozycze od kogos fotopstryk )to mozna z niej zrobic 2go skorpa co a kurat sie zakopuje Wink