Łucznik bekowy:P niech tylko rzuca szyszkami to bedzie nawet WYSIWIG sam nie wiem czy bym wolał z nim czy bez niego... Tak czy siak drzewko jak najbardziej pozytywne
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
praca na zamówienie więc wywalenie łucznika nie wchodz w gre ale szyszki no podziałam z tym
Pozatym taki konar musi mieć przydupasa który je będzie je podlewał
Bez lucznika wygladal by naprawde lepiej... no , ale jesli to praca na zamowienie to inna sprawa (choc zawsze mozesz przekonac klienta, ze bez wygladalby lepiej Reasumujac naprawde fajny
Fajny (lucznik tez w miarę spoko na tym konarze wyglada )
Ja bym proponowal zrobic cos ala smycz (lancuch ktory lucznik trzyma w rece ,a zacisniety jest np: na szyi tego treemana) do tego w 2 lapie dac mu bat albo wyciagnieta dlon (jak by wskazywal gdzie ma isc) i wygladalo by git
I jak na wiekowe i mądre istoty przystało ich główną rozrywką jest bicie innych konarami i zapuszczanie korzeni, niekoniecznie w ziemię
A ten tutaj imo bardzo bardzo. Jeśli kiedykolwiek będe robił Treemana, to też z lotrowskich badziewi, bo żadne battlowe mi się nie podobujom
Niewolnik drzewo odpada zbyt skaveńskie
pomysł z żołędziami ..... szyszkami może okazać sie strzałem w dziesiątke (dzięki JAGAL)
w planie ma być elf na drzewie a co w łapkach bedzie trzymał to inna bajka
Nie no Drzewo jest swietne. A wiec da sie zaadoptowac figsy z Lotra do Battla z dobrym skutkiem.
Mi osobiscie tylko ten elf na jego grzbiecie sie nie podoba, lepiej zeby tam cos innego buszowalo - np jakies zwierzaki, ptaki albo te forest spirity.
pzdr
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...
Drzewko jest super, ale ten łucznik to mi tam absolutnie nie pasuje... Moim zdaniem w jego miejscu lepiej pasowałby jakiś mag wtedy byłoby lepiej zarówno od strony wizualnej jak i fluffowej.