DRZEWO WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DRZEWO WIP
Drzewo wip powstało z lotrowego enta + kilka części z dryad i łuczników podstawka z MAS'u
Pozdrawiam
RAFAŁ
Pozdrawiam
RAFAŁ
Łucznik bekowy:P niech tylko rzuca szyszkami to bedzie nawet WYSIWIG sam nie wiem czy bym wolał z nim czy bez niego... Tak czy siak drzewko jak najbardziej pozytywne
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
spoko spoko ]:->
Bez lucznika wygladal by naprawde lepiej... no , ale jesli to praca na zamowienie to inna sprawa (choc zawsze mozesz przekonac klienta, ze bez wygladalby lepiej Reasumujac naprawde fajny
Fajny (lucznik tez w miarę spoko na tym konarze wyglada )
Ja bym proponowal zrobic cos ala smycz (lancuch ktory lucznik trzyma w rece ,a zacisniety jest np: na szyi tego treemana) do tego w 2 lapie dac mu bat albo wyciagnieta dlon (jak by wskazywal gdzie ma isc) i wygladalo by git
Ja bym proponowal zrobic cos ala smycz (lancuch ktory lucznik trzyma w rece ,a zacisniety jest np: na szyi tego treemana) do tego w 2 lapie dac mu bat albo wyciagnieta dlon (jak by wskazywal gdzie ma isc) i wygladalo by git
no nie róbmy z entów niewolników i debili one sa wolne i do tego bardzo wiekowe i wymądrzałe
I jak na wiekowe i mądre istoty przystało ich główną rozrywką jest bicie innych konarami i zapuszczanie korzeni, niekoniecznie w ziemię
A ten tutaj imo bardzo bardzo. Jeśli kiedykolwiek będe robił Treemana, to też z lotrowskich badziewi, bo żadne battlowe mi się nie podobujom
A ten tutaj imo bardzo bardzo. Jeśli kiedykolwiek będe robił Treemana, to też z lotrowskich badziewi, bo żadne battlowe mi się nie podobujom
Uerph.
ja tam sie w fluffowe wyjasnienia nie zaglebialem powiedzialem jak fajnie by wygladal :Pno nie róbmy z entów niewolników i debili Razz one sa wolne i do tego bardzo wiekowe i wymądrzałe Razz
- Chaoschild
- Chuck Norris
Nie no Drzewo jest swietne. A wiec da sie zaadoptowac figsy z Lotra do Battla z dobrym skutkiem.
Mi osobiscie tylko ten elf na jego grzbiecie sie nie podoba, lepiej zeby tam cos innego buszowalo - np jakies zwierzaki, ptaki albo te forest spirity.
pzdr
Mi osobiscie tylko ten elf na jego grzbiecie sie nie podoba, lepiej zeby tam cos innego buszowalo - np jakies zwierzaki, ptaki albo te forest spirity.
pzdr
w lotrze jest jeszcze jedna fajna figurka great eagle
reszta to plewy
reszta to plewy
świetnie się zapowiada.. łucznik to dobry pomysł:) teraz masz to tylko ładnie pomalować bo czekamy na więcej fotek;]
- Shakin' Dudi
- Masakrator
super podstawka xD reszta ujdzie xD