jak pomalowac chaos knightów?
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
-
- Powergamer Rozpiskowy
jak pomalowac chaos knightów?
Siemka jestem nowy i chyba chce sie zdecydować na armię chaosu ale na początek chę kupić se box 5 knight chaosu i zalezy mi jak ich od podastaw fajnie pomalowac jestem nowy więc sami wiecie (chodz coraz lepiej mi wychodzi malowanie ale nadal jest jak dla mnie beznadziejne wiec proszę was zebyscie napisali mi jak pomalowac tych gości na konikach i jakie farby bedą potzrebne a jak wam sie niechce pisać to podajcie mi z waszej dobroci jakis fajny link z nim
Pozdro
Pozdro
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
a na co chcesz ich pomalowac?MistrzOstrzy pisze:Siemka jestem nowy i chyba chce sie zdecydować na armię chaosu ale na początek chę kupić se box 5 knight chaosu i zalezy mi jak ich od podastaw fajnie pomalowac jestem nowy więc sami wiecie (chodz coraz lepiej mi wychodzi malowanie ale nadal jest jak dla mnie beznadziejne wiec proszę was zebyscie napisali mi jak pomalowac tych gości na konikach i jakie farby bedą potzrebne a jak wam sie niechce pisać to podajcie mi z waszej dobroci jakis fajny link z nim
Pozdro
wybrales juz jakiegos boga dla nich?
-
- Powergamer Rozpiskowy
hmmm bede ich malował ogólnie a rarmie zrobie chyba tylko na bogu salaniech lub khorne ale kupie se 2 x chaos knight 5 fig i 2 reg warriorow zwyklych chcem ich pomalowac tak jaqk na stronce GW
-
- Kretozord
chcesz zeby Ci ktos to wytlumaczyl to sam sie przyłóż i chociaż daj linka i opisz dokladnie co chesz osiągnąć itd, nikt nie bedzie myslal za ciebie. Pozatym o ile mnie pamiec nie myli to na strone GW jest poradnik jak pomalowac ChW w 5 wariantow wiec do wyboru do koloru, porady sprawdza sie tez oczywiscie przy malowaniu ChK sam poradnik jest w sam raz dla początkującego
pozdro szejset
pozdro szejset
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Vilgefortz
undivided?chcem ich pomalowac tak jaqk na stronce GW
btw nie podobaja mi sie schematy ze stronki GW
-
- Powergamer Rozpiskowy
http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
żeby tak wyglądali!
żeby tak wyglądali!
-
- Powergamer Rozpiskowy
Vilgefortz a jaki ci sie podabo podaj link jak morzesz oczywiście:)
-
- Powergamer Rozpiskowy
Vilgefortz a jaki ci sie (podoba:P) podaj link jak morzesz oczywiście:)
- Vilgefortz
O_opodaj link jak morzesz oczywiście
http://www.coolminiornot.com/127157
cos w tym stylu jesli o undivided chodzi :d
takie pordzewiale podziurowione z pokrwawionym :d
-
- Powergamer Rozpiskowy
nom zaj..... ale troszke przerobiona chyba a co do dania malazowi wole sam beznadziejnie malowac niz dać to profesjonaliście bo tak to sie naucze może jak on po paru latach malowania a tak jak bede dawal 400 zł albo wiecej za reg i tak zawsze to wiecej strace niz zyskam!
- Vilgefortz
j.w. zawsze to taniej i przedewszystkim przyjemniej samemu pomalowac, a i satysfakcja wieksza jak niezle wyjdzie :dMistrzOstrzy pisze:nom zaj..... ale troszke przerobiona chyba a co do dania malazowi wole sam beznadziejnie malowac niz dać to profesjonaliście bo tak to sie naucze może jak on po paru latach malowania a tak jak bede dawal 400 zł albo wiecej za reg i tak zawsze to wiecej strace niz zyskam!
pozatym nie wiem ale chyba az 400 pln za regiment nie kosztuje chyba ze jakies ultra master paint
-
- Powergamer Rozpiskowy
no ok ale jakbyście niezauważli mam 15 lat (niepracuje0i co mam podejc do rodzicow i powiedziec,,mamo tato kocham was dajcie mi 300zł kolesiowi który mi pomaluje figsy ,,prosze'''':)
Ahahahha... Mistrz... Zartowalem z tym malarzem
Jesli chodzi o oddzialy core'owe typu knights to ja sie osobiscie nad nimi nie rozwodze zbytnio i maluje tak jak w Army Booku albo na stronce GW.
Co do podanego linku, to ten chorazy jest raczej slaba podrobka konwersji, ktora kiedys wystawil na ebay'a Scibor bodajrze (tamten bsb byl przekozacki).
Jesli chodzi o oddzialy core'owe typu knights to ja sie osobiscie nad nimi nie rozwodze zbytnio i maluje tak jak w Army Booku albo na stronce GW.
Co do podanego linku, to ten chorazy jest raczej slaba podrobka konwersji, ktora kiedys wystawil na ebay'a Scibor bodajrze (tamten bsb byl przekozacki).
- Vilgefortz
powiedz ze chcesz na narkotykiMistrzOstrzy pisze:no ok ale jakbyście niezauważli mam 15 lat (niepracuje0i co mam podejc do rodzicow i powiedziec,,mamo tato kocham was dajcie mi 300zł kolesiowi który mi pomaluje figsy ,,prosze'''':)
zawsze mozna tez zaoszczedzic pieniadze okolicznosciowe od babci/cioci
ale i tak jestem za samodzielnym malowaniem choc nie mam nic przeciwko osobom oddajacym figurki do malowania z braku czasu/checi :d
- Vilgefortz
a ja wole malowac wedle wlasnego widzimisie byle tylko cala armia trzymala zblizony styl i fason oczywiscie bez zbytniej przesadnosci rozowa armia chaose pomalowana we fioletowe konwalie chyba srednio by wygladala bez wzgledu an umiejetnosci malujacego :dJesli chodzi o oddzialy core'owe typu knights to ja sie osobiscie nad nimi nie rozwodze zbytnio i maluje tak jak w Army Booku albo na stronce GW.
-
- Powergamer Rozpiskowy
nom to powiedzciemi jakie armia chaosu ma plusy i minusy bo nie chcem zakladac nowego tematu i wiem ze to bedzie to tak troszke nieschludnie wygladało ale wiecie.....lenistwo nie zna granic:p
-
- Kretozord
moje tez nie zna granic i dlatego nic nie napisze...
zastanow sie co piszesz bo szybciej bys zalozyl temat (ktory zreszta i tak pewnie juz byl gdzies poruszany) niz pisal usprawiedliwienie ze Ci sie nie chce
zastanow sie co piszesz bo szybciej bys zalozyl temat (ktory zreszta i tak pewnie juz byl gdzies poruszany) niz pisal usprawiedliwienie ze Ci sie nie chce
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Powergamer Rozpiskowy
moje tez nie zna granic i dlatego nic nie napisze...
przeciż se żartuje spoko