Kolejna teoria spiskowa...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kolejna teoria spiskowa...
Uwaga:Nie karzę nikomu tego czytać. Nie karzę w to nikomu wierzyć. Jeżeli jednak masz zamiar czytać to przeczytaj to w CAŁOŚCI i ew. zastanów się nad tym. Tyle.
http://www.nautilus.org.pl/?articlesid=1878
Po co ten temat? Bo zrobiło się wyjątkowo głośno. Tak, tylko dlatego. Jeżeli piszą o tym na Interii to jednak chyba warto zwrócić uwagę.
Czego możesz się dowiedzieć? Np. tego, że niektóre szczepionki przeznaczone dla noworodków zawierają rtęć...
TEGO już chyba sobie nie wymyślili. Choć warto to zweryfikować...
PS. Portal ma spore problemy z serwerem więc dotarcie do artykułu może być nieco kłopotliwe.
http://www.nautilus.org.pl/?articlesid=1878
Po co ten temat? Bo zrobiło się wyjątkowo głośno. Tak, tylko dlatego. Jeżeli piszą o tym na Interii to jednak chyba warto zwrócić uwagę.
Czego możesz się dowiedzieć? Np. tego, że niektóre szczepionki przeznaczone dla noworodków zawierają rtęć...
TEGO już chyba sobie nie wymyślili. Choć warto to zweryfikować...
PS. Portal ma spore problemy z serwerem więc dotarcie do artykułu może być nieco kłopotliwe.
O tak, interia to przecież uznane międzynarodowe medium pokroju BBC czy New York Times, ze znakomitymi specjalistami od stosunków międzynarodowych.
Ten spisek jest tak tajny, że rząd, po prośbie CIA już nawet zablokował dostęp na stronę z artykułem!
Ten spisek jest tak tajny, że rząd, po prośbie CIA już nawet zablokował dostęp na stronę z artykułem!
Jakby na onecie napisali to bym uwierzył
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jaka flota Aniołów Nieba, to zwykłe Eldary są
Jako przedstawiciel MSWiA musze stwierdzić, że zamieszczania takich informacji w internecie jest niewłaściwe i szkodliwe społecznie . Wzbudza niepotrzebny niepokój i podważa zaufanie obywateli do Państwa. Nasze służby i administracji czuwają nad waszym bezpieczeństwem, zwalczając wrogów państwa i narodu więc nie ma powodu do obaw . Spijcie spokojnie Wieki Brat Czuwa .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Raptaparat pisze: No qwa LOL
Dawno takich pierdow nie czytalem
LOL ja też
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
czegoż to ludzie nie wymyślą... zastanawiam się skąd wyszły takie hm... "plotki"
1. jakaś fatyczna grupa ludzi obawiająca się wyjść z domu, bo obawiają się terrorysty albo agenta FBI za drzwiami
2. jakaś nowa grupa religijna próbująca "uświadomić ludzkość" i ( przy okazji się dorobić )
3. jakaś inna grupa farmaceutyczna która nie jest w "spisku", dodatkowo pokazując że mają "bezpieczne leki"
ehh... szkoda słów ( dobrze że tego nie mówię bo bym się na pocił bez sensu ), a jakie inne są spiski, bo z chip'ami już się spotkałem, teoria ginie na panewce z kilku prostych powodów ( ich nie wymienię bo po co ), 2012 koniec świata, no cóż z tego co pamiętam to już kilka "końców świata" przeżyłem ( o dziwo ), że kosmici to tak naprawdę duchy z którymi możemy się kontaktować pod wpływem LSD ( oczywiście dawka jest odpowiednio niska ), to że wszystkie religie są z tego samego źródła jak dla mię to oczywiste i nie wiem po co tyle "halo" ( peace and love i do przodu, bez sex droog's and rock and roll )... macie jeszcze jakieś ciekawe teorie spiskowe?
1. jakaś fatyczna grupa ludzi obawiająca się wyjść z domu, bo obawiają się terrorysty albo agenta FBI za drzwiami
2. jakaś nowa grupa religijna próbująca "uświadomić ludzkość" i ( przy okazji się dorobić )
3. jakaś inna grupa farmaceutyczna która nie jest w "spisku", dodatkowo pokazując że mają "bezpieczne leki"
ehh... szkoda słów ( dobrze że tego nie mówię bo bym się na pocił bez sensu ), a jakie inne są spiski, bo z chip'ami już się spotkałem, teoria ginie na panewce z kilku prostych powodów ( ich nie wymienię bo po co ), 2012 koniec świata, no cóż z tego co pamiętam to już kilka "końców świata" przeżyłem ( o dziwo ), że kosmici to tak naprawdę duchy z którymi możemy się kontaktować pod wpływem LSD ( oczywiście dawka jest odpowiednio niska ), to że wszystkie religie są z tego samego źródła jak dla mię to oczywiste i nie wiem po co tyle "halo" ( peace and love i do przodu, bez sex droog's and rock and roll )... macie jeszcze jakieś ciekawe teorie spiskowe?
Koniec Świata bedzie w 2013 bo jezeli ma coś pier***nąć to musi być w tym 13 bo na bank to bedzie wina klanu Skyre
elfy znowu uratują świat. Wiem to, sam nim jestem. Szykujemy się na odpracie wielkiej ofensywy chaosu i wszelakiego plugastwa. Czas rozliczenia jest blisko, ale Teclis czuwa nad nami wszystkimi.