![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
DMP
Ktoś jest bogatszy o czerwoną miarkę GW
Proszę o zwrot jak ktośma jaja żeby się przyznać że jest na +1 ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zgubiłem 2 Cold One'y z 6ed z rycerzami z 5 ed, miło by było jakby się znalazły.
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
ja mam twój, myslałem ze to mójMarys pisze:Zginął mi podręcznik scullpassowy (polski) był podpisany "HUMBAK" na 1 stronie. Będę wdzięczny za oddanie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A ktoś ma mój mały polski podręcznik ? dostałem od szwetnasa rano przed bitwami, po 2 bitwie już go nie miałem
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Pewnie ktoś przez "przypadek" zagarnął ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
zaginał mi mały polski RB - w bardzo charakterystycznej okładce (zrobionej z plakatu wiedzmina rozdawanego na Polconie 2007
).
był podpisany i to w 2-3 miejscach.
Znalazce proszę o zwrot.
w to, że ktoś pomyślał, że to był jego nie uwierzę.![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
pozdrawiam,
Asassello
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
był podpisany i to w 2-3 miejscach.
Znalazce proszę o zwrot.
w to, że ktoś pomyślał, że to był jego nie uwierzę.
pozdrawiam,
Asassello
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
nie wiem jak na głównej sali, ale to co zostało na pustych stołach na salce małej wraz z Boginsem zebraliśmy i przekazaliśmy b_sk, niestety nie przypominam sobie by tam były jakiekolwiek figurki
jakieś książki ulotki naklejki wzorniki, pierdoły raczej same
jakieś książki ulotki naklejki wzorniki, pierdoły raczej same
Assello trza było tego nie pisać, bo tylko zniechęcasz, chyba, że nie nastawiasz się na zwrot ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
jeśli ktoś go znalazł na turnieju i przez cały dzień (RB zginał w sobotę po 2 bitwie) nie potrafił go oddać sędziemu to chyba teraz tez nie będzie miał ochoty go zwracać.ANtY pisze:Assello trza było tego nie pisać, bo tylko zniechęcasz, chyba, że nie nastawiasz się na zwrot
choć cały czas dopuszczam możliwość, że gdzieś się zawieruszył albo ktoś wziął i zapomniał o nim.. i dopiero jak rozpakuje plecak gdzieś na drugim końcu Polski to się kapnie że to nie jego.
Na serio, bardziej zależy mi na tym by RB do mnie wrócił niż by z kogoś robić złodzieja.
pozdrawiam
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
heh i ja sie dopisze
zostawilem gdzies kurtke Chicago Bulls oraz duzy RB w twardej oprawie, nie udalo sie tego odnalesc?
pozdro
zostawilem gdzies kurtke Chicago Bulls oraz duzy RB w twardej oprawie, nie udalo sie tego odnalesc?
pozdro
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
zgubilem jednego obsluganta krasiowej maszynki ze skull pasa ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k