Engine of the Gods WIP ( EDIT 7.10.09)
Moderator: Ziemko
Engine of the Gods WIP ( EDIT 7.10.09)
Poki co skonczna podstawka skora , luski , pazury i jeden rog (zeby zobaczyc czy moja wizja malowania ich bedzie mi odpowiadac). Ten model jest okrutny - cala praca to tak na oko mysle ok 50h...
Zdjecia z fleszem, slabe jak to u mnie , dlatego z wielka cierpliwoscia bede odpowiadal " nie nie ma tam 2 warstw , a luski sa wycieniowanie , a blyszczy sie ze wzgledu na flesz". Ocencie jak sie Wam poki co podoba.
P.S. Szczury na sztandarach to konwersja , ktora niedosc ze zajela mi mnostwo czasu ( wszystko napinowane) to i nerwow...
Zdjecia z fleszem, slabe jak to u mnie , dlatego z wielka cierpliwoscia bede odpowiadal " nie nie ma tam 2 warstw , a luski sa wycieniowanie , a blyszczy sie ze wzgledu na flesz". Ocencie jak sie Wam poki co podoba.
P.S. Szczury na sztandarach to konwersja , ktora niedosc ze zajela mi mnostwo czasu ( wszystko napinowane) to i nerwow...
No way... PRzede wszystkim P3 plus to co zostalo z cytadelek...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No prze malowanie. Zazdroszcze umiejętności. A te szczury miażdżą. Ale dla mnie troche za jasny ten zielony.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Takie pytanko, na ch dwa takie same tematy?
Może przenieście to do tego PMotM
Może przenieście to do tego PMotM
Mapet tez wrzucal do galerii i tu - niekazdy odwiedza galerie , poza tym w galerii watek spadnie za 2-3 miesiace i nikt juz go wiecej nie ujrzy , a tu nadal bedzie aktualny.
Podstawka oczywiscie MAS , ciesze sie , ze w miare sie podoba.
Podstawka oczywiscie MAS , ciesze sie , ze w miare sie podoba.
No, tak myslalem, ze MAS Ile placiles??Ziemko pisze:Podstawka oczywiscie MAS , ciesze sie , ze w miare sie podoba.
Kolory na prawde wporzo, tak jak wg mnie powinny wygladac lizaki - orgia kolorow
czekamy na dalsze efekty
pzdr!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Nie pamietam , zerknij na stronke http://www.shop.microartstudio.com/jungle-c-3_46.html
Cala armia na takich bedzie plus 2xoddzialy skinkow na mysticach. Sliczne te podstawki sa. (niebawem wyjda treje do podstawek )
Cala armia na takich bedzie plus 2xoddzialy skinkow na mysticach. Sliczne te podstawki sa. (niebawem wyjda treje do podstawek )
-
- Warzywo
Widzę wypowiedź na poziomie
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2009, o 18:13 przez Johny Kalesony, łącznie zmieniany 1 raz.
Np to, że na jeden temat rozmawia się w jednym temacie (nazwa).SauruS PoweR pisze:@Ziemas-a wydawało mi sie tak bo sie świeci ten zielony miejscami
A ch cie to boli?ANtY pisze:Takie pytanko, na ch dwa takie same tematy?
Panowie rozluzowac poslady. Raport swieci sie bo tak jak pisalem "flesz".
Dzisiaj wrzuce foty kolejnych Wipow , zostaly de facto juz pierdolki plus zaloga , ale ta wykonczeniowka jest najgorsza...