Dawno nic nie wrzucałem Oto wipy boarcentaurów, w 3 ed. CHD były częścią szeroko pojętego chaosu (podręcznik slave to darkness) i były tam właśnie dziko centaury, wg. fluffu niewolnicy wykorzystywani jako siła pociągowa (w przypadku machin typu tenderizer siła pchająca
Ja używać ich będę jako bullcentaurów.
Oto oryginał gw
A to moje wipy:
Na razie tylu, docelowo ma być 10.
Boarcentayry CHD - WIPy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Kozackie I jak Nicpoń napisał, daj im jakieś ogony, choć może niekoniecznie końskie
- Jacek_Azael
- Masakrator
Kurde Niljor , ale mnie załatwiłeś. Kupiłem 20 dwarfów z Chronopii, czaję się na dziki teraz, patrzę i nie wierzę ubiegłeś mnie. No i teraz nie wiem z tych samych dwarfów i dzików też chciałem zrobić boarcentaury jako bulle.
No pomysł oczywiście zajebisty, albo nadajemy na podobnych falach, albo masz wtykę wśród moich znajomych.
Pozdrawiam, Jacek.
No pomysł oczywiście zajebisty, albo nadajemy na podobnych falach, albo masz wtykę wśród moich znajomych.
Pozdrawiam, Jacek.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
moim zdaniem są świetni, nieprzekombinowani i bardzo klimatyczni
koniecznie wrzuć foty jak już skończysz i pomalujesz
koniecznie wrzuć foty jak już skończysz i pomalujesz
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Hehe Jacku ja już ich robię prawie rok czasu pierwszego w grudniu zacząłem, ale dopiero teraz na poważnie się do nich zabrałem. Ogony oczywiście będą, na pewno nie końskie, a świńskie, te oryginalne rozpadły się... Co do krasi z chronopii, to świetne modele, jak na wyroby z heartbreakera (vide 1 ed. warzone'a - blee) te są naprawdę szczegółowe, mają fajne pancerze i dobrze się je obrabia. Do tego spory wybór modeli (chyba z 5 frakcji) - co także przemawia na ich korzyść.