Boarcentayry CHD - WIPy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Boarcentayry CHD - WIPy

Post autor: Nijlor »

Dawno nic nie wrzucałem :) Oto wipy boarcentaurów, w 3 ed. CHD były częścią szeroko pojętego chaosu (podręcznik slave to darkness) i były tam właśnie dziko centaury, wg. fluffu niewolnicy wykorzystywani jako siła pociągowa (w przypadku machin typu tenderizer siła pchająca :wink:
Ja używać ich będę jako bullcentaurów.

Oto oryginał gw
Obrazek
A to moje wipy:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na razie tylu, docelowo ma być 10.

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

calkiem fajne... ;p smieszne troszke... ale brava za pomysłowość =D>
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja

Awatar użytkownika
Nicpoń
Mudżahedin

Post autor: Nicpoń »

Fajnie wyglądają, dodałbym jeszcze jakieś końskie ogony albo coś w tym stylu. :lol2:
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Kozackie :) I jak Nicpoń napisał, daj im jakieś ogony, choć może niekoniecznie końskie ;)

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Kurde Niljor , ale mnie załatwiłeś. Kupiłem 20 dwarfów z Chronopii, czaję się na dziki teraz, patrzę i nie wierzę ubiegłeś mnie. No i teraz nie wiem z tych samych dwarfów i dzików też chciałem zrobić boarcentaury jako bulle. :shock:
No pomysł oczywiście zajebisty, albo nadajemy na podobnych falach, albo masz wtykę wśród moich znajomych. :wink:
Pozdrawiam, Jacek.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

moim zdaniem są świetni, nieprzekombinowani i bardzo klimatyczni =D>
koniecznie wrzuć foty jak już skończysz i pomalujesz :D
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Hehe Jacku ja już ich robię prawie rok czasu :) pierwszego w grudniu zacząłem, ale dopiero teraz na poważnie się do nich zabrałem. Ogony oczywiście będą, na pewno nie końskie, a świńskie, te oryginalne rozpadły się... Co do krasi z chronopii, to świetne modele, jak na wyroby z heartbreakera (vide 1 ed. warzone'a - blee) te są naprawdę szczegółowe, mają fajne pancerze i dobrze się je obrabia. Do tego spory wybór modeli (chyba z 5 frakcji) - co także przemawia na ich korzyść.

kolos
Pseudoklimaciarz

Post autor: kolos »

pomysł nawet fajny, ale to futro na łączeniu wygląda fatalnie, zamiast futra zrób pasy szerokie , będzie lepiej wyglądało

ODPOWIEDZ