Play Mini of the Month 22 - Październik
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini of the Month 22 - Październik
Nadszedł miesiąc październik.
Początek studiów, lub kolejnego ich roku. Jak na filmiku, nie jest tak straszno jak się na początku wydaje.
Skoro już wszyscy powróciliśmy do obowiązków, czas na temat psychologiczny
Tematem na dwudziestą drugą edycję PMOTM będzie...PSYCHOLOGIA
Jednostki wzbudzające fear i terror, mające immunitet na psychologię, lub skonwertowane tak by wyglądały jak pod wpływem strachu, uciekające lub walczące między sobą (http://www.coolminiornot.com/11028).
Ogólnie, każdy coś może zrobić Może być heros, może być regiment, może być monster - to od was zależy
Zasady w poprzednim temacie PMOTM
Termin składania prac, do końca października.
Pozdrawiam,
Fanatyk
Początek studiów, lub kolejnego ich roku. Jak na filmiku, nie jest tak straszno jak się na początku wydaje.
Skoro już wszyscy powróciliśmy do obowiązków, czas na temat psychologiczny
Tematem na dwudziestą drugą edycję PMOTM będzie...PSYCHOLOGIA
Jednostki wzbudzające fear i terror, mające immunitet na psychologię, lub skonwertowane tak by wyglądały jak pod wpływem strachu, uciekające lub walczące między sobą (http://www.coolminiornot.com/11028).
Ogólnie, każdy coś może zrobić Może być heros, może być regiment, może być monster - to od was zależy
Zasady w poprzednim temacie PMOTM
Termin składania prac, do końca października.
Pozdrawiam,
Fanatyk
z TK wszystko może być ? żeby potem ...
W zwiazku z tym , ze nie wyrobilem sie z enginem i zostalo przy nim jeszcze duzo pracy , pozwolisz mu startowac w tej edycji Fanatyku ?? Plosze , plosze
bez komentarza@ Ziemko
Ok
W sensieFanatyk pisze:@ Ziemko
Ok
@Klafuti
Ręce mi opadają.
1"omg, noobie wszystko jest napisane"
2"ojezu, naciaganie jednostek z frenzy pod psychologie jest zalosne"
hmm?
BTW szczurek mogłeś mówić, że na 19 PMotM nie zdążyłeś.
1. Cała psychologia podchodzi. To że nie wymieniłem każdej dostępnej opcji, nie znaczy że jest wykluczona. A to chyba logiczne że skoro jest fear i terror wymieniony, to frenzy też jest.ANtY pisze:W sensieFanatyk pisze:@ Ziemko
Ok
@Klafuti
Ręce mi opadają.
1"omg, noobie wszystko jest napisane"
2"ojezu, naciaganie jednostek z frenzy pod psychologie jest zalosne"
hmm?
@ Fanatyk
Ty chyba to złośliwie robisz Czy ja gdzieś napisałem ,że chce go skończyć ? Nie ... miał być totalnie przerabiany (rzeczy które można by uznać za skończone np: czerwony płaszcz malowałbym jeszcze raz ... no sorry ,ale wrzucać go do dot-a ,oczyszczać z farby ,obrabiać papierem ściernym itp. nie będę ,żeby jaśnie wielmożny Pan widział ... ) .Nie ruszana byłaby tylko czaszka (ta robiąca za głowę) .Nie zapominaj ,że to konkurs czysto funowo-hobbystyczny ,a nie GD .Sam bym Ziemkowi dopuścił ,ba nawet gdyby miał więcej zrobione ,ale ja mam lajtowe podejście ,a nie spinam poślady jak ...
Rozumiem też ,że jak się ma trochę władzy to ... pamiętaj jednak ,że to raczej moderatorzy są dla userów ,a nie na odwrót Mam nadziej ,że w realu spoko z ciebie ziom tylko po prostu na forum się "uruchamiasz" Wychilluj bo pomyśle ,że ten wariat miał trochę racji
Ty chyba to złośliwie robisz Czy ja gdzieś napisałem ,że chce go skończyć ? Nie ... miał być totalnie przerabiany (rzeczy które można by uznać za skończone np: czerwony płaszcz malowałbym jeszcze raz ... no sorry ,ale wrzucać go do dot-a ,oczyszczać z farby ,obrabiać papierem ściernym itp. nie będę ,żeby jaśnie wielmożny Pan widział ... ) .Nie ruszana byłaby tylko czaszka (ta robiąca za głowę) .Nie zapominaj ,że to konkurs czysto funowo-hobbystyczny ,a nie GD .Sam bym Ziemkowi dopuścił ,ba nawet gdyby miał więcej zrobione ,ale ja mam lajtowe podejście ,a nie spinam poślady jak ...
Rozumiem też ,że jak się ma trochę władzy to ... pamiętaj jednak ,że to raczej moderatorzy są dla userów ,a nie na odwrót Mam nadziej ,że w realu spoko z ciebie ziom tylko po prostu na forum się "uruchamiasz" Wychilluj bo pomyśle ,że ten wariat miał trochę racji
Wzbudzaja fear , wiec imho jak najbardziej...
Widzę że się nie dogadamy.szczurek pisze:@ Fanatyk
Dobra, chcesz, masz. Szczurek drogą wyjątku, bo przecież skurwielem bym był jak bym zrobił inaczej, może wystawić COKOLWIEK na którąkolwiek edycję PMOTM. Żebym nie musiał się z nim kłócić o byle gówno.
@Fanatyk
Wyluzowany jesteś jak pomnik Stalina Jeżeli rozmowę nazywasz kłótnią ...
Wyluzowany jesteś jak pomnik Stalina Jeżeli rozmowę nazywasz kłótnią ...
Nie trzeba robić wyjątków .Dobra, chcesz, masz. Szczurek drogą wyjątku, bo przecież skurwielem bym był jak bym zrobił inaczej, może wystawić COKOLWIEK na którąkolwiek edycję PMOTM. Żebym nie musiał się z nim kłócić o byle gówno.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: